Cihangir
80+ Gold
dram olmayan ssd ye işletim sistemi kuruluyo mu?Buda 4.0 ama hızı düşük ve dram yok. Fiyatı iyi
dram olmayan ssd ye işletim sistemi kuruluyo mu?Buda 4.0 ama hızı düşük ve dram yok. Fiyatı iyi
Yav kc3000 ile aynı segmentte değil ki neyin kafasındasınız?kc 3000 hızı yüksek ve PCıe 4.0
dün kc3000 almıştım hızı yüksek diyeKurulur tabii ki.
Zaten dosya sayısı çoksa o hızları vermiyor. O hızları sadece tek dosyada veriyor. Örnek 6800 MB yazması olan SSD kullanıyorum DRAM' li. THE LAST of us oyun klasörünü kopyala yapıştır yapınca 500 mb da kopyalıyor. Çünkü klasörde 7.000 adet dosya mevcut.Bu hızı ne yapıyonuz siz ya bu kadar takılacak bişey değil ki. Hobi olarak sürekli 100gb dosya mı kopyalıyorsunuz?
Karşılaştırma yapan kim sana ne oluyor anlamadım, kafa göz karıştırma. Pcie 4.0 istiyorsan Bunu alacağına onu al dedik.Yav kc3000 ile aynı segmentte değil ki neyin kafasındasınız?
Hocam sen Dram ve Hmb arasındaki farka tam hakim değilim demişsin, arkadaşlar da bunu KC3000 ile arasındaki farkı bilmiyorum gibi anlayıp kıyaslamışsın sanmış, yani herkes aynı şeyi söylüyor, yanlış anlaşılma varYav kc3000 ile aynı segmentte değil ki neyin kafasındasınız?
Hayır arkadaş kıyaslıyor.Karşılaştırma yapan kim sana ne oluyor anlamadım, kafa göz karıştırma. Pcie 4.0 istiyorsan Bunu alacağına onu al dedik.
İşlevleri çokta aynı değil. HMB ramden yiyor ve dram kadar performanslı olması mümkün değil.Valla aralarındaki farkı bilmiyorum ama işlevleri aynı
Neredeyse dram kadar performanslı ama ramden yiyor evet.İşlevleri çokta aynı değil. HMB ramden yiyor ve dram kadar performanslı olması mümkün değil.
bende ona geldim dedim noluyo2tb olan 2648'den 1349'a düştü sandım usta napiyorsun