Neler Yeni

Corsair 3000d beyaz kasa alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
Arkadaşlar https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,290349573.html bu kasa alınır mı? çok hoş duruyor bide b450m s2h anakartım ve corsair cv550 psu var kasaya olurlar mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim sistem upgrate yapmak istiyorum şuanki kasam çok iyi değil corsair spec 05 kasam var upgarde etmişken kasayıda değiştireyim daha iyi hava akışı olur ve kule tipi soğutucu alacagım şuanki kasamın cpu yüksekliği 150m oldugu için çift fanlı adam akıllı soğutucu yok ondan yardımcı olurdanız sevinirim

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
hocam 360 lık sıvı sogutma desteklemiyor Msi M320R airflow alabilirsiniz ayrıca bu kasa 1999a düsmüstü o zaman alsaydınız alınabilirdi.

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam 360 lık sıvı sogutma desteklemiyor Msi M320R airflow alabilirsiniz ayrıca bu kasa 1999a düsmüstü o zaman alsaydınız alınabilirdi.
Arkadaşlar https://www.akakce.com/bilgisayar-k...beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,290349573.html bu kasa alınır mı? çok hoş duruyor bide b450m s2h anakartım ve corsair cv550 psu var kasaya olurlar mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim sistem upgrate yapmak istiyorum şuanki kasam çok iyi değil corsair spec 05 kasam var upgarde etmişken kasayıda değiştireyim daha iyi hava akışı olur ve kule tipi soğutucu alacagım şuanki kasamın cpu yüksekliği 150m oldugu için çift fanlı adam akıllı soğutucu yok ondan yardımcı olurdanız sevinirim
Hocam ben aldım şuanda kurulum yapıyorum anakartta sadece rgb header olduğu için çalıştıramadım rgbleri kaldım öyle çözüm arıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum attıgın kasa daha pahalı ve o kadar bücceye cıkarsam bilgisayarın içine alacagım parçalardan eksitlmem lazım benim için kasa güzel gözüksün ve hava akışı iyi olsun tam anlamıyla fp bir kasa aradığım doğrusu bu attığım kasa gözüme çok güzel gözüktü ve hava akışı iyi diye duydum ve yanına 3 fan veriyolar galibs bilmediğimden soruyorum bu arada

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam ben aldım şuanda kurulum yapıyorum anakartta sadece rgb header olduğu için çalıştıramadım rgbleri kaldım öyle çözüm arıyorum.
usb to argb donüstürücüler oluyo hocam bulabilirseniz

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
aynen öyle bu kasa çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum attıgın kasa daha pahalı ve o kadar bücceye cıkarsam bilgisayarın içine alacagım parçalardan eksitlmem lazım benim için kasa güzel gözüksün ve hava akışı iyi olsun tam anlamıyla fp bir kasa aradığım doğrusu bu attığım kasa gözüme çok güzel gözüktü ve hava akışı iyi diye duydum ve yanına 3 fan veriyolar galibs bilmediğimden soruyorum bu arada
2800TL kasa o fark her türlü verilir

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
hocam arad 800 fark var sadece birde dedigim gibi daha 1 hafta olmadı o kasa 1999 a düşeli pek emin degilim

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Nasıl yani dostum anlayamadım tam olarak
Hocam 3 fan birleşerek bir Argb çıkış veriyor anakartımda 4 pin rgb başlık var ama çıkış 3 pin Argb çalıştıramıyorum yani kartınızı kontrol edin desteği var mı diye dönüştürücü araştırıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

usb to argb donüstürücüler oluyo hocam bulabilirseniz
Hocam bakayım ben bulabilirseniz lütfen sizde link atın çözmem gerekiyor

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam Msi Mag Forge 320R AİRFLOW u akakceden takip edin her 3 4 günde bi düsüyor 2700 2800 gibi fiyatlara alırsınız hem 360mm sıvı destegi var hem 4 fanla geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,376
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom