Neler Yeni

Corsaır 480T Rgb Airflow Kasa 2.249,00 TL

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Sercan SAYİT
Nedense bana eski Corsair Carbide serisini hatırlatıyor bu kasa ama cidden içi çok geniş. 360mm top desteği ve 400mm gpu desteği de olduğuna göre bu fiyata yenir.

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nedense bana eski Corsair Carbide serisini hatırlatıyor bu kasa ama cidden içi çok geniş. 360mm top desteği ve 400mm gpu desteği de olduğuna göre bu fiyata yenir.
Ölçülere baktım banada makul gibi geldi yoksa açmıcaktım konuyu.
Corsair sonuçta piyasadaki muadil plastik kasalara tek atacağı kesin.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Sercan SAYİT
Ölçülere baktım banada makul gibi geldi yoksa açmıcaktım konuyu.
Corsair sonuçta piyasadaki muadil plastik kasalara tek atacağı kesin.

Yani Corsair olsa bile kasayı sanırım 3. dünya ülkeleri için üretmiş sanki. Youtube da bol bol Hindistan incelemeli videolar gördüm, başka inceleme de yok resmen. :kekw:

Emr33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Fatih
Ben aldım kargo bugün geldi ,merak ettiğiniz bir detay varsa sorabilirsiniz ama herhangi bir kurulum yapmadım henüz. Bir yorumda üst tarafa takılan 360lık soğutma radyatörünün öndeki fana temas ettiğini okumuştum.

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani Corsair olsa bile kasayı sanırım 3. dünya ülkeleri için üretmiş sanki. Youtube da bol bol Hindistan incelemeli videolar gördüm, başka inceleme de yok resmen. :kekw:
Msi giriş seviyesi Matx kasalarından kat kat iyi olduğu kesin.
Msi psu ve kasalar'da giriş seviye ürünlerinde çin işi psu üretenlerden bir farkı yok.
Cidden firma prestijine yazık be. Asusun rakibi bile değil bence.

ChristianSerratos

80+ Silver
egzoz fan yok ayar oluyorum bu corsaire şimdi corsair fan alsan 600tl de ona gider

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
ERKAN
Arkdaşlar bu kasayı vatan bilgisayar 9070xtli hazır sistemde kullanmış sipariş verdim içerisinde 750w psu ile eklenmiş sisteme bu psu ile ilgili bilgisi olan var mı? 9070xt yi sorunsuz çalıştırır mı? Ve son olarak egsoz fan ekleyeceğim tavsiye verebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mert Şahan İLHAN
icue fanlar değil dandik fanlarla geliyo ben 4000x ile mutluyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Uğur ceylan
Arkdaşlar bu kasayı vatan bilgisayar 9070xtli hazır sistemde kullanmış sipariş verdim içerisinde 750w psu ile eklenmiş sisteme bu psu ile ilgili bilgisi olan var mı? 9070xt yi sorunsuz çalıştırır mı? Ve son olarak egsoz fan ekleyeceğim tavsiye verebilir misiniz?
Eğer kule tipi soğutucu kullanacsanız ki yorumlarda bir arkadaş üst kısma sıvı soğıtmanın sığmadığından bahsetmiş nasıl bir sorun yaşadı bilemiyorum ön kısımdaki fanları üstte takıp thermalrigt dan 4 adet argb fan takılablir uygun fiyatlı olur daha sessiz artctic gibi fanlar var ama fiyatları da ona göre biraz tuzlu .

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
John Smith

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Akın
egzoz fan yok ayar oluyorum bu corsaire şimdi corsair fan alsan 600tl de ona gider
Aynısı benimde başıma gelmişti.
Corsair icue 220t argb tepmerli verisyonunu almıştım.
Arkaya müadil marka fan takayım desen kontrolcüyede uyum sağlamıyordu.
İlla ki corsair'in icue fanlarından birisi olması gerekiyordu.
En son sahibinden bir arkadaş sağolsun uygun fiyata 3'lü seti extra kontrülcüsü ile paketiyle göndermişti.

Corsair kalitelidir müşteri hizmetleride çok iyidir ancak bir arkadaşın dediği gibi corsairin tuzağına düştün mü geçmiş olsun böyle uğraştırıyor işte:)

RaMo_o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ramazan
beyazı olsa alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular