Son düzenleme:
Ölçülere baktım banada makul gibi geldi yoksa açmıcaktım konuyu.Nedense bana eski Corsair Carbide serisini hatırlatıyor bu kasa ama cidden içi çok geniş. 360mm top desteği ve 400mm gpu desteği de olduğuna göre bu fiyata yenir.
Ölçülere baktım banada makul gibi geldi yoksa açmıcaktım konuyu.
Corsair sonuçta piyasadaki muadil plastik kasalara tek atacağı kesin.
Msi giriş seviyesi Matx kasalarından kat kat iyi olduğu kesin.Yani Corsair olsa bile kasayı sanırım 3. dünya ülkeleri için üretmiş sanki. Youtube da bol bol Hindistan incelemeli videolar gördüm, başka inceleme de yok resmen.![]()
Eğer kule tipi soğutucu kullanacsanız ki yorumlarda bir arkadaş üst kısma sıvı soğıtmanın sığmadığından bahsetmiş nasıl bir sorun yaşadı bilemiyorum ön kısımdaki fanları üstte takıp thermalrigt dan 4 adet argb fan takılablir uygun fiyatlı olur daha sessiz artctic gibi fanlar var ama fiyatları da ona göre biraz tuzlu .Arkdaşlar bu kasayı vatan bilgisayar 9070xtli hazır sistemde kullanmış sipariş verdim içerisinde 750w psu ile eklenmiş sisteme bu psu ile ilgili bilgisi olan var mı? 9070xt yi sorunsuz çalıştırır mı? Ve son olarak egsoz fan ekleyeceğim tavsiye verebilir misiniz?CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Fanlar AR120 icue soket ama kasa içeriğinde icue node kontrolcü yerine standart anakart 3pin argb adaptör var.icue fanlar değil dandik fanlarla geliyo ben 4000x ile mutluyum
Aynısı benimde başıma gelmişti.egzoz fan yok ayar oluyorum bu corsaire şimdi corsair fan alsan 600tl de ona gider