Neler Yeni

Corsair Delta RGB 550W Hakkında

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Corsair Delta RGB 550W sipariş edeceğim
kasanın temperli camı kasaya takılı mı geliyor?
Hangi siteden sipariş vereyim camın kırılmaması için (bazı kargolar maç yapıyor ya o yüzden sordm)?
Güç kaynağı Takılı mı geliyor?
Güç kaynağı takılı geliyorsa kabloları nerde geliyor?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Güç kaynağı takılı geliyor sadece prize taktiğin kablo içinden çıkıyor. Cam tabii ki takılı gelir. İtopya hariç istediğinden al

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Güç kaynağı takılı geliyor sadece prize taktiğin kablo içinden çıkıyor. Cam tabii ki takılı gelir. İtopya hariç istediğinden al
Boş yapıyorsun, Yapma! Sırf adamlar aşırı kalabalıkken kargon geç geldi diyemi almasın ? peki sen bilirsin.
Corsair Delta RGB 550W sipariş edeceğim
kasanın temperli camı kasaya takılı mı geliyor?
Hangi siteden sipariş vereyim camın kırılmaması için (bazı kargolar maç yapıyor ya o yüzden sordm)?
Güç kaynağı Takılı mı geliyor?
Güç kaynağı takılı geliyorsa kabloları nerde geliyor?
Güç kaynağı kasaya takılı geliyor, Kabloları zaten içinde oluyor modüler olmadığı için. Power kablosu kutudan geliyor, Temperli camı tabikide kasaya takılı geliyor.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Boş yapıyorsun, Yapma! Sırf adamlar aşırı kalabalıkken kargon geç geldi diyemi almasın ? peki sen bilirsin.

Güç kaynağı kasaya takılı geliyor, Kabloları zaten içinde oluyor modüler olmadığı için. Power kablosu kutudan geliyor, Temperli camı tabikide kasaya takılı geliyor.
Çok saçma. Ben öyle bişey demedim. Adamın başka siteden alması çok daha mantıklı şuan çok bilmis

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Çok saçma. Ben öyle bişey demedim. Adamın başka siteden alması çok daha mantıklı şuan çok bilmis
Neden daha mantıklı? Hadi deseydin, itopya daha pahalı şurdan al vesayre okey ama sen ; İtopyadan alma nerden alıyorsan al gibi bir düşünce bırakıyorsun. İtopyadan alma kardeşim aldığınıda iade et ozaman.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırf adamlar aşırı kalabalıkken kargon geç geldi diyemi almasın ?
itopyaya bu aralar çoğu kişinin güveni kırıldı o yüzden söylüyor büyük ihtimalle
Youtube'de bir yorum gördüm aynen şöyle
"Abdullah abi da4 sipariş ettim 7iş günü diyorlar 8 gün oldu hala gelmedi ne olur yardım et parayı almayı biliyorsunuz"

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
itopyaya bu aralar çoğu kişinin güveni kırıldı o yüzden söylüyor büyük ihtimalle
"Abdullah abi da4 sipariş ettim 7iş günü diyorlar 8 gün oldu hala gelmedi ne olur yardım et parayı almayı biliyorsunuz"
O arkadaşı tanıyorum, kendisi itopyadan DA4 sistem aldı sırf 5 gün fazla bekledi diye dediğine bak.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Aynen o yüzden dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden daha mantıklı? Hadi deseydin, itopya daha pahalı şurdan al vesayre okey ama sen ; İtopyadan alma nerden alıyorsan al gibi bir düşünce bırakıyorsun. İtopyadan alma kardeşim aldığınıda iade et ozaman.
Bak ben 21 gün sonunda Sadece ekran karttım geldi da4 almıştım adam da beklemesin diye dedim bilip bilmeden konuşma bak

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ekler

• shhhhhhh.png
    shhhhhhh.png
    125.9 KB · Hit: 20

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Kutunun içerisinde köpüklerle korunmuş halde her şey takılı şekilde geliyor. Köpükleri güzel yerleştirmişler kargoda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Gerçekten şık küçük performanslı bir kasa

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri