- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Sakinim aga sadece mesajda agresif çıkıyorumBiraz daha sakin söylesek kral![]()
Sakinim aga sadece mesajda agresif çıkıyorumBiraz daha sakin söylesek kral![]()
bunlaramı takıldın?Konuda da iyopya değil itopya.
yok mus değil yokmuş.
meş değil Mesh.
Türkçe öğretmenliğimi yapacağım nerde yanlışın olduğunu görmüyomusun?
Bir kişi konuya geldiğinde iyopyanın ne olduğunu anlamaz.bunlaramı takıldın?
Senin de Türkçe öğretmenin benim. "görmüyormusun" ayrı yani "görmüyor musun" şeklinde yazılır.Konuda da iyopya değil itopya.
yok mus değil yokmuş.
meş değil Mesh.
Türkçe öğretmenliğimi yapacağım nerde yanlışın olduğunu görmüyomusun?
Peki.Senin de Türkçe öğretmenin benim. "görmüyormusun" ayrı yani "görmüyor musun" şeklinde yazılır.
tamam reis kızma klavye den kusursuz bi şekilde yazmaya daha alışamadım ondanBir kişi konuya geldiğinde iyopyanın ne olduğunu anlamaz.
İtopya yazarsan hangi site olduğunu anlayabilir.
Düzgün bir türkçeyle yazmak bu kadar zor olmamalı.
Noktalama işaretlerine dikkat et demiyorum ki sadece kelimeleri doğru şekilde yaz konuya gelen insanlarda okuyup anlayabilsin.
yani tuşların nerede olduguna tam alışamadım daha o yuzden sorun çekiyorum bazenBir kişi konuya geldiğinde iyopyanın ne olduğunu anlamaz.
İtopya yazarsan hangi site olduğunu anlayabilir.
Düzgün bir türkçeyle yazmak bu kadar zor olmamalı.
Noktalama işaretlerine dikkat et demiyorum ki sadece kelimeleri doğru şekilde yaz konuya gelen insanlarda okuyup anlayabilsin.
Önemli değil fakat inatlaşmak yerine başta tamam deseydiniz bu kadar uzamazdı.tamam reis kızma klavye den kusursuz bi şekilde yazmaya daha alışamadım ondan
hayır inatlaşmam sundan dı orda iyopya yazısını herkes anlar diye dusundum ondanÖnemli değil fakat inatlaşmak yerine başta tamam deseydiniz bu kadar uzamazdı.![]()
Bu arada kasa gerçekten güzel beğeniyorum ben.
Hava akışı orta seviye,üzmez.
Biz anlarız fakat dışardan gelen bir kişi konuyu okuduğunda anlamayabilir.hayır inatlaşmam sundan dı orda iyopya yazısını herkes anlar diye dusundum ondan
sağolun işte sonradan senin gibi dusunup hatamı anladımBiz anlarız fakat dışardan gelen bir kişi konuyu okuduğunda anlamayabilir.
Kasayı alacaksanız hayırlı olsun.