Corsair Destek Servisi

m_t_t

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar Corsair 4000x kasamın Ön cam panelinin takıdığı klipsler kırıldı. Ben de Corsair desteğe mail attım. Bana bu mesajı attılar:

Ürünümüzle ilgili deneyiminizi öğrendiğimiz için üzgünüz. Garanti kapsamındaki değişime bakalım - lütfen aşağıdaki bilgileri sağlayın:
- Orijinal satın alma faturanızın bir kopyası (PDF veya jpg/png dosyası olarak fotoğraf.)
- Ünitenizdeki seri/parça kodlarının fotoğrafı (emin değilseniz aşağıdaki bağlantıya bakın.)
- Tam teslimat adresinizin ve telefon numaranızın teyidi.

Ürününüzdeki seri/parça kodlarını nerede bulacağınızdan emin değilseniz - burayı tıklayın (https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360025378691-Find-a-Serial-Number-or-Lot-Code)

Ayrıca, ürününüzü son 30 gün içinde satın aldıysanız, orijinal satın aldığınız yerden değişim/geri ödeme almanın daha hızlı olabileceğini lütfen unutmayın.

Kırılan klipslerin seri kodu yok. Ben onlara kasanın mı seri kodunu atacağım?

Bunlar da kırılan parçalar:

Ekler

• IMG_20210809_130041.jpg
    IMG_20210809_130041.jpg
    1.8 MB · Hit: 48
  • IMG_20210809_125911.jpg
    IMG_20210809_125911.jpg
    270.7 KB · Hit: 45
Kasanın seri numarası yoktur hocam model numarası vardır o model numarasından kırılan parçaların fotoğrafını atın ve faturanızıda pdf olarak atın size yardımcı olacaklardır corsaire hangi servis bakıyor onuda bir araştırın

Kasanın seri numarası yoktur hocam model numarası vardır o model numarasından kırılan parçaların fotoğrafını atın ve faturanızıda pdf olarak atın size yardımcı olacaklardır corsaire hangi servis bakıyor onuda bir araştırın
Tamamdır. Teşekkür ederim.

Geri