- Reaksiyon skoru
- 511
Kargoya verilmiş zaten gelmeme durumu olmaz daha ama adetli alan kişilerin hepsini iptal etmişse güzel olmuşTeklilerin hepsi gelecek sorun yok.
Kargoya verilmiş zaten gelmeme durumu olmaz daha ama adetli alan kişilerin hepsini iptal etmişse güzel olmuşTeklilerin hepsi gelecek sorun yok.
Kargoya verilmesi geleceği anlamına gelmiyor. Adetlileri kargodan geri çektiler. Fiyat hatası.Kargoya verilmiş zaten gelmeme durumu olmaz daha ama adetli alan kişilerin hepsini iptal etmişse güzel olmuşPeki fiyat hatası mı yoksa bi indirim mi yapıldı
Kargoya verilmiş ürünü nasıl geri alıyor çok saçma ama madem geri çekicen neden kargoya veriyorsunKargoya verilmesi geleceği anlamına gelmiyor. Adetlileri kargodan geri çektiler. Fiyat hatası.
İade olarak geri çekiyor. Biraz var bağlantım.Kargoya verilmiş ürünü nasıl geri alıyor çok saçma ama madem geri çekicen neden kargoya veriyorsunBu arada hocam gaming gen ile bi bağlantınız var mı detaylı bildiğinize göre
Eywallahİade olarak geri çekiyor. Biraz var bağlantım.
2000 e daha iyisini bulursan alalım kardeşim. Pancar motoru demiş bilmeyenler. İlk taktığımda bende farkettim pompa %100 de çalışmaya başlıyor enteresan bir şekilde biosa tanıttım sepsessiz boşta 5600x 40 derece oyunda 60 derecehttps://forum.donanimarsivi.com/konu/corsair-h100-rgb-2-999-00.917601/
cuma günü aynı ürüne gelen yorumlar. şaka gibi forum oldu burası iyice.
2600 TL Bırakırım Yer İst
peşin fiyatına 12 taksit yaparsanız alırım !Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240MM SIVI SOĞUTMA
2500 E BIRAKIRIM ALAN VARSA PROJE DEĞİŞİKLİĞİ SEBEBİYLE SATMAYA KARAR VERDİM YER İSTANBUL
Alıntıyı görüntüle
bende aynı sorun oldu şıkır şıkır ses geliyordu biosa girdim fan profillerini bile değiştirmedim. fanı bi fulle çektim sonra otomatiğe aldım diğer fanlarımla aynı eğride ayarladım bende sıfır ses.Pompa ses yapıyor bende sizde de var mı bu sorun arkadaşlar
varsa öyle bir keriz bende alırım 100 200 adet alırım şimdipeşin fiyatına 12 taksit yaparsanız alırım !
kaçar adet aldınız
hocam zaten ! koydum sonuna artık masraf yapmam pc ye mobil daha iyi gibivarsa öyle bir keriz bende alırım 100 200 adet alırım şimdi