Fatura maili geldi burdan dönmezler muhtemelenpaketlenenler kargoya çıkacakmış öyle dediler.
phantomu aldım taktım sıvı soğutmaların fiyatı düştü görünce moralim bozuluyorGörüntü olarak sıvı soğutma istenmiyorsa her türlü daha phantom spirit daha mantıklı olur
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.trSıvı soğutucunun fiyatı baya güzel düşmüş.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
aldığın an gelen maili diyosan onun dışında bana mail gelmedi.Fatura maili geldi burdan dönmezler muhtemelen
Yok o mail değil. Fatura kesilmiş onun maili geldi.aldığın an gelen maili diyosan onun dışında bana mail gelmedi.
mail olarak gelmemiş de sitede fatura gözüküyor kesmişler evet burdan bence de dönülmezYok o mail değil. Fatura kesilmiş onun maili geldi.
msi monitörlerde de aynı mevzuyu yaptılar 1 tane alanlara gönderdiler adetlileri iptal etmişlerdi g244f 3kEK bilgi: Adetli alımlar iptal edilmiş. Tekli alımlarda mağduriyet yaşatmamak için ürünler teslim edilecek.
İyi olmuş aç gözlü kesime yollamıyor takdir ettim 1 adet aldım kargoya verildiEK bilgi: Adetli alımlar iptal edilmiş. Tekli alımlarda mağduriyet yaşatmamak için ürünler teslim edilecek.
Teklilerin hepsi gelecek sorun yok.İyi olmuş aç gözlü kesime yollamıyor takdir ettim 1 adet aldım kargoya verildi