Neler Yeni

Corsair hs 80 Max alır mı

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
eyyüb
Hs 80 Max alınır mı yerinde tavsiye ettiginiz varmı iyi bir indirimde alma planım var.
İncelemeler hep kısa olduğu için sonra çıkan sonuç net olmuyor kablosuz kulaklık hep sorunlu ve düzgün Uygun model yok resmen.

heraishere

80+ Bronze
Hs 80 Max alınır mı yerinde tavsiye ettiginiz varmı iyi bir indirimde alma planım var.
İncelemeler hep kısa olduğu için sonra çıkan sonuç net olmuyor kablosuz kulaklık hep sorunlu ve düzgün Uygun model yok resmen.
HS80 Wireless kullanıyorum. Aralarında pek bir fark yok batarya ve bluetooth desteği hariç. Kulaklık gerçekten çok iyi. Şu anda bende keşke zamanında max olan modelini alsaydım diyorum kendime. Bana kalırsa kaçırmayın alın derim.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Buğra
dostum kulaklık konusunda yapılan (herkes demiyorsa tabi) kötü yorumlara çok bakma ben dün barracuda x satın aldım almadan önce baya kötü yorum yapanlar filan vardı hiç de alakası yok oysa sana önerim ss nova 5 olur veya blackshark v2 proya bakabilirsin

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
eyyüb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HS80 Wireless kullanıyorum. Aralarında pek bir fark yok batarya ve bluetooth desteği hariç. Kulaklık gerçekten çok iyi. Şu anda bende keşke zamanında max olan modelini alsaydım diyorum kendime. Bana kalırsa kaçırmayın alın derim.
Biraz indirim lazım butcr kisitlandi bu aralar sabır edip alabilirim ama zaman problemi yok az indirim taksit bitmiştir.😅

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,398
İsim
Oğuz
Kullanıyorum ve öneririm.

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
eyyüb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,627
İsim
Emir
Hs80 bence cok bilinmeyen fakat premium bir kulaklik.Ben aldığim zaman wirelesii 15k idi.Kulaklik pedleri ve mikrofonu cok tstmin edici seviyede.(bunu cloud 2 cloud core w razer barracuda x ve blackshark v2 arctis 5 ve arctis 7 deneyimlemis birisi olarak soyluyorum)

Top Bottom