HS80 Wireless kullanıyorum. Aralarında pek bir fark yok batarya ve bluetooth desteği hariç. Kulaklık gerçekten çok iyi. Şu anda bende keşke zamanında max olan modelini alsaydım diyorum kendime. Bana kalırsa kaçırmayın alın derim.Hs 80 Max alınır mı yerinde tavsiye ettiginiz varmı iyi bir indirimde alma planım var.
İncelemeler hep kısa olduğu için sonra çıkan sonuç net olmuyor kablosuz kulaklık hep sorunlu ve düzgün Uygun model yok resmen.
dostum kulaklık konusunda yapılan (herkes demiyorsa tabi) kötü yorumlara çok bakma ben dün barracuda x satın aldım almadan önce baya kötü yorum yapanlar filan vardı hiç de alakası yok oysa sana önerim ss nova 5 olur veya blackshark v2 proya bakabilirsinHs 80 Max alınır mı yerinde tavsiye ettiginiz varmı iyi bir indirimde alma planım var.
İncelemeler hep kısa olduğu için sonra çıkan sonuç net olmuyor kablosuz kulaklık hep sorunlu ve düzgün Uygun model yok resmen.
Biraz indirim lazım butcr kisitlandi bu aralar sabır edip alabilirim ama zaman problemi yok az indirim taksit bitmiştir.HS80 Wireless kullanıyorum. Aralarında pek bir fark yok batarya ve bluetooth desteği hariç. Kulaklık gerçekten çok iyi. Şu anda bende keşke zamanında max olan modelini alsaydım diyorum kendime. Bana kalırsa kaçırmayın alın derim.
Estağfurullahsen dşklı bir adamsın önerin kabul edilmiştir![]()