Corsair HS35 İnceleme

Kudret

80+
Reaksiyon skoru
69
Merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce aldığım HS35 bugün elime ulaştı.

-KUTU İÇERİĞİ: Kutu tasarımı ve paketlenmesi güzel. İçeriğinden bir adet mikrofon bir adet pc kullanıcıları için mikrofon ses ayıracı çıkıyor. Ama bu küçük kablo sadece siyah modelinde varmış. Onu belirteyim.

-ÜRÜN FİZİKİ KALİTESİ: Kulaklığın kendisine gelirsek. Bana baya hafif geldi ve kafada rahatsızlığı şimdilik hiç yok gibi. Tabi zamanla alışacak. Malzeme kalitesi ortalama. Çoğu plastik ama öyle hemen kırılacak bir yani yok. Fakat zamanla gırç gurç ses yapar bundan eminim. Kablosu kaliteli. Örgü değil. Ezip kırmadığınız sürece hiç bir şey olmaz.

-SES: Ses durumuna gelirsek. Ses açık ve net. Midler önde. Bass ve tizler bir tık arkada kalıyor(bunun karşılaştırdığım diğer kulaklığa göre söylüyorum). Ses dac ı bulunan telefonum ile müzik dinlerken keyif verdi. Zaten daha çok yeni. Kulaklık zamanla alışan bir üründür. Hangi müzik türünü çok dinlerseniz sürücüler ona göre şekil alır ve öyle devam eder. Trap ve Rap tarzı müziklerde bass bir tık kısık kalıyor. Fakat Rock VE Metal tarzı müzikler için gayet uygun bir kulaklık olmuş. Ses seviyesi çok yüksek. Yüzde yüz dinlemeniz biraz zor kısmanız gerekebilir. Oyunlarda yön tayini güzel. Sesleri net ve açık bir şekilde alıyorsunuz. FPS ve Yarış oyunlarında gayet güzel sonuşlar veriyor. Sizi üzmez :)

-MİKROFON: Mikrofon konusu bence çok iyi. Tabi ben önceden çok berbat mikrofonlar kullandım ondan bana çok iyi geldi. İnce bir dip ses var ama çok yüksek sesle dinlerse karşıdaki o zaman anlar yoksa anlaşılmaz.

Genel olarak notum 10 üzerinden 7. Ben bundan önce Sony MDR-XB950AP kullanıyordum. Karşılaştırma yaparsak, ses olarak Sony i yakalar ama bass olarak yakalayamadı. Ama 240 Tl gibi bir fiyata bundan daha iysini bulmak çok zor. Eğer 250 Tl civarında bulursanız alın derim. Ama alacaklar şunu iyi bilsin bu bir müzik kulaklığı değildir. O yüzden özellikle telefondan müzik dinlemek için alacaksanız başka kulaklıklara yönelin derim. Öneri olarak Anker Q10 diyebilirim.

Son olarak:
Artıları:
-Extra hafif.
-Pedler kumaş oldukları için rahatsız etmiyorlar.
-Mikrofon kalitesi gayet iyi.
-Bütün platformlara uyumlu. (PS4, Xbox, PC, Mobil)

Eksileri:
-Bass lar daha iyi olabilirdi.
-Malzeme kalitesi bir tık daha iyi olabilirdi.(Tabi bu paraya bu kadar.)

Son düzenleme:
Teşekkürler. Alacak arkadaşlar için güzel bir yazı olmuş. Ancak konu'ya fotoğraflar ekleyerek konuyu daha göze hitap eden bir şekile getirebilirsin. Ve vurgu yerlerini Bu Şekilde belirtebilirsin.

Teşekkürler. Alacak arkadaşlar için güzel bir yazı olmuş. Ancak konu'ya fotoğraflar ekleyerek konuyu daha göze hitap eden bir şekile getirebilirsin. Ve vurgu yerlerini Bu Şekilde belirtebilirsin.
Önerilerin için teşekkür ederim :)

-Kutu tasarımı ve paketlenmesi güzel. İçeriğinden bir adet mikrofon bir adet PC kullanıcıları için mikrofon ses ayıracı çıkıyor. Ama bu küçük kablo sadece siyah modelinde varmış. Onu belirteyim.

-Kulaklığın kendisine gelirsek. Bana baya hafif geldi ve kafada rahatsızlığı şimdilik hiç yok gibi. Tabi zamanla alışacak. Malzeme kalitesi ortalama. Çoğu plastik ama öyle hemen kırılacak bir yani yok. Fakat zamanla gırç gurç ses yapar bundan eminim. Kablosu kaliteli. Örgü değil. Ezip kırmadığınız sürece hiç bir şey olmaz.

-Ses durumuna gelirsek. Ses açık ve net. Midler önde. Bass ve tizler bir tık arkada kalıyor(bunun karşılaştırdığım diğer kulaklığa göre söylüyorum). Ses dac ı bulunan telefonum ile müzik dinlerken keyif verdi. Zaten daha çok yeni. Kulaklık zamanla alışan bir üründür. Hangi müzik türünü çok dinlerseniz sürücüler ona göre şekil alır ve öyle devam eder. Ses seviyesi çok yüksek. Yüzde yüz dinlemeniz biraz zor kısmanız gerekebilir. Oyunlarda yön tayini güzel. Sesleri net ve açık bir şekilde alıyorsunuz. FPS ve Yarış oyunlarında gayet güzel sonuşlar veriyor. Sizi üzmez :)

-Mikrofon konusu bence çok iyi. Tabi ben önceden çok berbat mikrofonlar kullandım ondan bana çok iyi geldi. İnce bir dip ses var ama çok yüksek sesle dinlerse karşıdaki o zaman anlar yoksa anlaşılmaz.

Genel olarak notum 10 üzerinden 7. Ben bundan önce Sony MDR-XB950AP kullanıyordum. Karşılaştırma yaparsak, ses olarak Sony i yakalar ama bass olarak yakalayamadı. Ama 240 TL gibi bir fiyata bundan daha iysini bulmak çok zor. Eğer 250 TL civarında bulursanız alın derim. Ama alıcaklar şunu iyi bilsin bu bir müzik kulaklığı değildir. O yüzden özellikle telefondan müzik dinlemek için alıcaksanız. başka kulaklıklara yönelin derim. Öneri olarak Anker Q10 diyebilirim.
Artı ve eksilerini ayrı ayrı yazsan daha iyi bir konu olabilirmiş. Anlatımdan sonra yani. Konu içine gömünce neyin ne olduğu pek anlaşılmıyor.
Emeğine sağlık bundan sonraki konularında umuyorum ki dikkat edersin. Detaylı bir inceleme olmuş. Almak isteyen arkadaşlara yön vereceğine eminim. 😊

Artı ve eksilerini ayrı ayrı yazsan daha iyi bir konu olabilirmiş. Anlatımdan sonra yani. Konu için gömünce neyin ne olduğu pek anlaşılmıyor.
Emeğine sağlık bundan sonraki konularında umuyorum ki dikkat edersin. Detaylı bir inceleme olmuş. Almak isteyen arkadaşlara yön vereceğine eminim. 😊
Düzeltiriz :)

-KUTU İÇERİĞİ: Kutu tasarımı ve paketlenmesi güzel. İçeriğinden bir adet mikrofon bir adet PC kullanıcıları için mikrofon ses ayıracı çıkıyor. Ama bu küçük kablo sadece siyah modelinde varmış. Onu belirteyim.

-ÜRÜN FİZİKİ KALİTESİ: Kulaklığın kendisine gelirsek. Bana baya hafif geldi ve kafada rahatsızlığı şimdilik hiç yok gibi. Tabi zamanla alışacak. Malzeme kalitesi ortalama. Çoğu plastik ama öyle hemen kırılacak bir yani yok. Fakat zamanla gırç gurç ses yapar bundan eminim. Kablosu kaliteli. Örgü değil. Ezip kırmadığınız sürece hiç bir şey olmaz.

-SES: Ses durumuna gelirsek. Ses açık ve net. Midler önde. Bass ve tizler bir tık arkada kalıyor(bunun karşılaştırdığım diğer kulaklığa göre söylüyorum). Ses dac ı bulunan telefonum ile müzik dinlerken keyif verdi. Zaten daha çok yeni. Kulaklık zamanla alışan bir üründür. Hangi müzik türünü çok dinlerseniz sürücüler ona göre şekil alır ve öyle devam eder. Trap ve Rap tarzı müziklerde bass bir tık kısık kalıyor. Fakat Rock VE Metal tarzı müzikler için gayet uygun bir kulaklık olmuş. Ses seviyesi çok yüksek. Yüzde yüz dinlemeniz biraz zor kısmanız gerekebilir. Oyunlarda yön tayini güzel. Sesleri net ve açık bir şekilde alıyorsunuz. FPS ve Yarış oyunlarında gayet güzel sonuşlar veriyor. Sizi üzmez :)

-MİKROFON: Mikrofon konusu bence çok iyi. Tabi ben önceden çok berbat mikrofonlar kullandım ondan bana çok iyi geldi. İnce bir dip ses var ama çok yüksek sesle dinlerse karşıdaki o zaman anlar yoksa anlaşılmaz.

Genel olarak notum 10 üzerinden 7. Ben bundan önce Sony MDR-XB950AP kullanıyordum. Karşılaştırma yaparsak, ses olarak Sony i yakalar ama bass olarak yakalayamadı. Ama 240 TL gibi bir fiyata bundan daha iysini bulmak çok zor. Eğer 250 TL civarında bulursanız alın derim. Ama alacaklar şunu iyi bilsin bu bir müzik kulaklığı değildir. O yüzden özellikle telefondan müzik dinlemek için alacaksanız başka kulaklıklara yönelin derim. Öneri olarak Anker Q10 diyebilirim.

Son olarak:
Artıları:
-Extra hafif.
-Pedler kumaş oldukları için rahatsız etmiyorlar.
-Mikrofon kalitesi gayet iyi.
-Bütün platformlara uyumlu. (PS4, Xbox, PC, Mobil)

Eksileri:
-Bass lar daha iyi olabilirdi.
-Malzeme kalitesi bir tık daha iyi olabilirdi.(Tabi bu paraya bu kadar.)
Karşılaştırdığın kulaklk bassları ile bilinen bir kulaklık karşılaştırınca basların az olması normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,029
Üyeler
188,870
Son üye
Principia
Geri