Neler Yeni

🔥İndirim Corsair HS50 PRO 298,99 TL!

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şu an Akakçe üzerinde sıraladığımızda en ucuzu 400 TL. GamingGenTR ile Elwind işbirliğiyle ürünü sepete ekledikten sonra ELWINDHS50 kodunu kullanarak bu fiyata alabiliyorsunuz. İhtiyacı olanlar için iyi bir fiyat bence. İyi günler dilerim...
Ürün linki: https://www.gaming.gen.tr/urun/5393/corsair-hs50-pro-stereo-siyah-gaming-kulaklik/
OHA AŞŞŞIRI İYİ FİYAT
Alacaklar kesinlikle ve kesinlikle kaçırmasın boşverin 7.1'i bu fiyatta bundan daha iyi stereo da daha iyi 7.1 de yok.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
300tl ye daha iyisi yok bence kendim Medusa kullanıyorum 100tl ye satıp 200 daha katar bunu alırım karta para atmaya gidiyorum umarım Medusa dan sonra rahat gelir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Şansıma kampanya bitmiş. Üzüldüm biraz
(yanlış ürüne bakmışım devam ediyormuş bir kupon kodu 200tl düşürüyor.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ucuza bir ürün satılınca insanın aklına bir sürü şey geliyor. 50 dolarlık bir ürün yaklaşık 35 dolara satılıyor

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şansıma kampanya bitmiş. Üzüldüm biraz
(yanlış ürüne bakmışım devam ediyormuş bir kupon kodu 200tl düşürüyor.)

Ucuza bir ürün satılınca insanın aklına bir sürü şey geliyor. 50 dolarlık bir ürün yaklaşık 35 dolara satılıyor
Elwind Türkiye'de tanınmış bir yayıncı, güvenilir olmayan bir firma ile çalışacağını sanmıyorum. Forumda da siteden alışveriş yapan birsürü kişi var. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ufak dip ses sorunu var Windows’tan fulleyince geçiyor
Birde ses tekerleği çok ince ayarda ilk sağa ses veriyordu galiba ama çoğu kişi farketmez bile
Razer kraken for console kullanıyorum memnun değilim özellikle ses tekerleği canımı sıkıyor sürekli elime takılıyor mikrofon kaliteside eh işte aceba alsam mı memnun eder mi en önemlisi bu fiyata daha iyi bir ürün alınabilir mi?

Ariseks

80+ Gold
Razer kraken for console kullanıyorum memnun değilim özellikle ses tekerleği canımı sıkıyor sürekli elime takılıyor mikrofon kaliteside eh işte aceba alsam mı memnun eder mi en önemlisi bu fiyata daha iyi bir ürün alınabilir mi?
Yani 300 TL ye daha iyisi bulunamaz ama stok çoktan bitti galiba

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Elwind Türkiye'de tanınmış bir yayıncı, güvenilir olmayan bir firma ile çalışacağını sanmıyorum. Forumda da siteden alışveriş yapan birsürü kişi var. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Gaminggen kalitesini biliyorum ama 35 dolar a vergi dahil satın alıyoruz. Ülkeye 20 25 dolara girmiş oluyor ve %50 ucuza girmesi de aynı kalite ürünler olup olmayacağı konusunda düşündürüyor. Ürünler acaba üretim fazlası mı defolu mu veya yeni ürün çıkacak stok eritme mi diye düşünüyorum.

Ürünü aldım hiç yoktan incelerim beğenmezsem 300₺ ye satarım.

Top Bottom