Corsair HS50 Pro Stereo

300tl için iyi kulaklık
ama yorumlar beni de şüphelendirdi şimdi

aynısını 380e satan satıcılar da var fakat tıpa tıp aynısı olduğu için fazladan 80tl vermek istemedim ama bunun da yorumları böyle

Zamanında 299'a kadar düştü diye hatırlıyorum.
Kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
yok efendim baş üstü pedi çok ağrıtıyor ,sert ses kalitesi iyi değil vs diyorlar memnun musun ve bu attığım linkle tıpa tıp aynı eminsin değil mi?Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok efendim baş üstü pedi çok ağrıtıyor ,sert ses kalitesi iyi değil vs diyorlar memnun musun ve bu attığım linkle tıpa tıp aynı eminsin değil mi?Teşekkürler
7.1 değil driver yok diyende olmuş eğer yoksa da herhangi bir fark görüyor musun 7.1 ile arasında memnun musun oyun perfonmansı nasıl mikrofon kallitesi ne durumda

Aynı ürün
https://www.qp.com.tr/corsair-hs50-pro-stereo-oyuncu-kulakligi-siyah ben buradan 400 e almıştım Mayıs ayında.
Rahatlık olarak gayet rahat baş üstü pedi de ağrıtmıyor. Ses konusunda da memnunum.

@OğuzKağan08 da kullanıyordu o da beni doğrular büyük ihtimal. @G.O.A.T. da olabilir bence ikisi de aynı kişi

ped ağrıtmıyor.zaten kulak pedin içinde kalıyor.ancak kafanın üst kısmı biraz sert hafif rahatsız ediyor. tek sevmediğim kısım o.onun dışında memnunum.

Geri