Mehmet Gürbüz
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Adaptör nasıl bişey link atar mısınızadaptör lazımsa bende var ulaşabilirsiniz. bu arada kendim kullanıyorum pcde efsane kaliteli sesi olan bir kulaklık.
Adaptör nasıl bişey link atar mısınızadaptör lazımsa bende var ulaşabilirsiniz. bu arada kendim kullanıyorum pcde efsane kaliteli sesi olan bir kulaklık.
https://www.hepsiburada.com/microso...ss-adaptor-adapter-yeni-nesil-pm-HB00000RQCM5 dedikleri alet bu galibaAdaptör nasıl bişey link atar mısınız
Başka bir kulaklık kullanıdızmı acaba? Ses kalitesi olarak rezil bir ürün.adaptör lazımsa bende var ulaşabilirsiniz. bu arada kendim kullanıyorum pcde efsane kaliteli sesi olan bir kulaklık.
hiçbir sorun yok.Steam,discord gibi yerlerde kullanımda sorun oluyor mu? adaptör çözüyor mu bağlantı işini
hocam dolby atmos ile kullandım müthişti. https://www.rtings.com/headphones/reviews/corsair/hs75-xb-wirelessBaşka bir kulaklık kullanıdızmı acaba? Ses kalitesi olarak rezil bir ürün.
sanada microsofttan yüklü miktarda para gelse sende sadece xbox oynarsın.Sadece XB uyumluu yapan corsairin kafasından istiyorum ya
Rezillik bir durum yok dolby atmos ile baya adam oluyor. Şuan hs70 Wireless bunun öncesinde de sürüyle kulaklık elimden geçti ama kesinlikle rezil denecek bir kulaklık değilBaşka bir kulaklık kullanıdızmı acaba? Ses kalitesi olarak rezil bir ürün.
hiçbir sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam dolby atmos ile kullandım müthişti. https://www.rtings.com/headphones/reviews/corsair/hs75-xb-wireless
Acaba bana gelen üründe mi sıkıntı vardı yoksa beklentilerimiz mi farklı anlamadım. Gerek ses netliği olsun gerek iş oyunlarda ses kasmaya gelince bayağı bayağı kötüydü kullandığım ürün.Rezillik bir durum yok dolby atmos ile baya adam oluyor. Şuan hs70 Wireless bunun öncesinde de sürüyle kulaklık elimden geçti ama kesinlikle rezil denecek bir kulaklık değil
Müthiş değil fakat rezilde değil ratings boş yere bu kadar yüksek puan vermezdiAcaba bana gelen üründe mi sıkıntı vardı yoksa beklentilerimiz mi farklı anlamadım. Gerek ses netliği olsun gerek iş oyunlarda ses kasmaya gelince bayağı bayağı kötüydü kullandığım ürün.
O siteye güvenerek kulaklık falan alınmaz. Kulak içi, kulak üstü rahat bir 5 tane kulaklık kullanmısımdır. Mesela aktif g435 vs Jbl Quantum 800 kullanıyorum. Sitede ses kalitesi olarak g435 daha iyi gözüksede gerçekte Quantum 800'e yakın bile değil. Buraya güvenerek kulaklık alanın vay haline, o derece yanlış bilgi veriyor.Müthiş değil fakat rezilde değil ratings boş yere bu kadar yüksek puan vermezdi
Bundan sonra geçtiğiniz kulaklık hangisi peki
Hocam nasıl bağladın pc yeadaptör lazımsa bende var ulaşabilirsiniz. bu arada kendim kullanıyorum pcde efsane kaliteli sesi olan bir kulaklık.
Siz de 1000 liralık kulaklıktan 5000 liralık şey istiyorsunuz.Bluetooth ekle bari telde falanda kullanalım.
Oradaki veriler işin kitabına göre veriliyor. Ses doğruluğu farklı bir konu. Orada sesin ne kadar doğru verildiğine bakıyorlar. Ses deneyimi ise kişiden kişiye değişeceği için kimisi "doğru" olan sesi sevmeyip daha abartı frekansları tercih ediyor olay bundan ibaret.O siteye güvenerek kulaklık falan alınmaz. Kulak içi, kulak üstü rahat bir 5 tane kulaklık kullanmısımdır. Mesela aktif g435 vs Jbl Quantum 800 kullanıyorum. Sitede ses kalitesi olarak g435 daha iyi gözüksede gerçekte Quantum 800'e yakın bile değil. Buraya güvenerek kulaklık alanın vay haline, o derece yanlış bilgi veriyor.
G435 diyorum hocam. Baya giriş seviyesi bir kulaklık ses profilinden bağımsız. Bası, tizi vokalleri geçtim hiç ses detayı bile yok. Kulaklıklar benzer olsa dediğinize hak vereceğim ama dağlar kadar fark olunca da sitedeki verilen değerler çok komik duruyor.Oradaki veriler işin kitabına göre veriliyor. Ses doğruluğu farklı bir konu. Orada sesin ne kadar doğru verildiğine bakıyorlar. Ses deneyimi ise kişiden kişiye değişeceği için kimisi "doğru" olan sesi sevmeyip daha abartı frekansları tercih ediyor olay bundan ibaret.