Alınır güzeldir. Mikrofon kalitesi piyasanın en iyisi.Arkadaşlar wireless beyaz kulaklık arıyorum, normalde bütçem 5 civarı ama çok konuşuluyor diye bütçeyi zorlayabilirim 7 bine bu kulaklık alınır mı genelde bf6 oynuyorum.
bende şu an blackshark v2x var ses olarak memnunum ama wireless bir kulaklığa geçmek istediğim için değiştireceğim.Razerın ses kalitesinin daha çok tatmin edeceğini düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B0F93QP4RK?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Bu modeli 1 hafta önce aldım ve memnunum
mic çok önemli değil ses kasma işi yazılım ve batarya konusunda iyi olsa yeterli bana.Alınır güzeldir. Mikrofon kalitesi piyasanın en iyisi.
Hocam attığım model wireless zatenbende şu an blackshark v2x var ses olarak memnunum ama wireless bir kulaklığa geçmek istediğim için değiştireceğim.
mic çok önemli değil ses kasma işi yazılım ve batarya konusunda iyi olsa yeterli bana.
idefixte beyazı var hocam alınır mı x9Pahalı o fiyatlara vermeye gerek yok. Döviz farkı, marka imajı vb. dolayı pahalı batılı markalara o paraları akıtmaya hiç gerek yok.
![]()
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
MCHOSE V9 Pro Icy White Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE X9 Rose Red Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
Forumdaki arkadaşlar X9 daha çok övüyor, onun da beyazı yok. Ayrıca beyazını kullananlar grileşme sıkıntısı yaşamışlar. Rose modeli kalmış ayrıca.
BF6 ben de oynuyorum, oyundaki ayak sesleri çok da iyi değil. Eğer bunu düzeltir kafasıyla alıyorsan herhangi bir kulaklıkta hayal kırıklığına uğrarsın.
x9 u aldım hocam idefixte 300 lira kupon vardı onla aldım 3100e geldi.Pahalı o fiyatlara vermeye gerek yok. Döviz farkı, marka imajı vb. dolayı pahalı batılı markalara o paraları akıtmaya hiç gerek yok.
![]()
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
MCHOSE V9 Pro Icy White Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE X9 Rose Red Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
Forumdaki arkadaşlar X9 daha çok övüyor, onun da beyazı yok. Ayrıca beyazını kullananlar grileşme sıkıntısı yaşamışlar. Rose modeli kalmış ayrıca.
BF6 ben de oynuyorum, oyundaki ayak sesleri çok da iyi değil. Eğer bunu düzeltir kafasıyla alıyorsan herhangi bir kulaklıkta hayal kırıklığına uğrarsın.