Neler Yeni

Corsair HS80 Max - PCKolik Hk.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazmış olduğum kulaklığı satın alacağım. PC Kolik güvenilir midir? Fiyatı bana çok uygun geldi de emin olamadım.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Rüveyda Akın
Normal fiyatı 140 dolar. Türkiye'ye gelişi 5,500 olsa, evet uygun fiyatlı bir ürün. Alabilirsiniz PCKolik'ten sıkıntı çıkmaz. Hayırlı olsun.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal fiyatı 140 dolar. Türkiye'ye gelişi 5,500 olsa, evet uygun fiyatlı bir ürün. Alabilirsiniz PCKolik'ten sıkıntı çıkmaz. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam, verdim siparişi şimdi. Umarım güzel bişey almışımdır. :D

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Rüveyda Akın
Teşekkür ederim hocam, verdim siparişi şimdi. Umarım güzel bişey almışımdır. :D
Görünüşünden bağırıyor zaten ben çok kaliteliyim diye :D Mikrofonu zaten en iyi mikrofonlardan biri. Güzel kullanırsan ömürlük ürün. Pedleri lekelenebilir bir yıl içerisinde. Onun için de pedleri söküp yastık kılıfının içine atıp iyice sıkarak bağlayıp, makinede düşük sıcaklıkta sıkma yapmadan yıkayanlar var. Öyle temizleniyormuş. İyice sıkmazsan ped 3 beden büyür haberin olsun :D Aklında bulunsun. Ben de de Razer Barracuda X Mercury White var. Böyle bir sorun yaşarsam bu şekilde yapacağım.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görünüşünden bağırıyor zaten ben çok kaliteliyim diye :D Mikrofonu zaten en iyi mikrofonlardan biri. Güzel kullanırsan ömürlük ürün. Pedleri lekelenebilir bir yıl içerisinde. Onun için de pedleri söküp yastık kılıfının içine atıp iyice sıkarak bağlayıp, makinede düşük sıcaklıkta sıkma yapmadan yıkayanlar var. Öyle temizleniyormuş. İyice sıkmazsan ped 3 beden büyür haberin olsun :D Aklında bulunsun. Ben de de Razer Barracuda X Mercury White var. Böyle bir sorun yaşarsam bu şekilde yapacağım.
Ekipmanlarıma önem veren, temiz kullanan biriyim. Güzel kullanırım. 😁 Razer Blackshark v2 Pro almıştım hiç memnun kalmadım, bozuldu, bugün sattım, sattığım gibi bunu aldım. Aslında rekabetçi oyunları bıraktım ama mikrofon kalitesi önemli. Birde beyaz sistem kurdum iyi denk geldi bu.

Şu temizleme olayını da bir yere kaydedeyim de lazım olur, belli olmaz. Teşekkür ederim. :D

Edit: Padler sökülebilirse yeni padde satıyorlardır, en kötü yeni pad alabilirim. :rolleyes:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,924
İsim
Emir
Ekipmanlarıma önem veren, temiz kullanan biriyim. Güzel kullanırım. 😁 Razer Blackshark v2 Pro almıştım hiç memnun kalmadım, bozuldu, bugün sattım, sattığım gibi bunu aldım. Aslında rekabetçi oyunları bıraktım ama mikrofon kalitesi önemli. Birde beyaz sistem kurdum iyi denk geldi bu.

Şu temizleme olayını da bir yere kaydedeyim de lazım olur, belli olmaz. Teşekkür ederim. :D

Edit: Padler sökülebilirse yeni padde satıyorlardır, en kötü yeni pad alabilirim. :rolleyes:
Padler tabii ki de değiştirilebilir.1.5yıl o kulaklığı kullandım(kablolu)

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Padler tabii ki de değiştirilebilir.1.5yıl o kulaklığı kullandım(kablolu)
Nasıl iyi miydi hocam? Azcık pohpohlayın pek araştırmadan aldım. Corsair iyi markadır; biliyorum diye. :cautious:

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,924
İsim
Emir
Nasıl iyi miydi hocam? Azcık pohpohlayın pek araştırmadan aldım. Corsair iyi markadır; biliyorum diye. :cautious:
Gayet iyi bi kulaklık.Ben geçen hafta teknik servise verdim.Normal sesinde bir şey yoktu fakat 100e alınca bassları patlıyordu.Bu arada bu kulaklığın ses seviyesi çok fazla.O kadar kulaklık denedim hiçbir şekilde bunu 100e çekip kullanıyorum diyen birisi olamaz.Konuya gelelim.Kulaklık her açıdan tatmin eder.Tek sıkıntısı kronik olarak kafa bandı çatlıyor.Dikkat etmeniz gerek.Bu tüm corsair kulaklıklarda var.Bugün teknik servisten geldi.Ürün 0 olarak değiştirilmişti.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Gayet iyi bi kulaklık.Ben geçen hafta teknik servise verdim.Normal sesinde bir şey yoktu fakat 100e alınca bassları patlıyordu.Bu arada bu kulaklığın ses seviyesi çok fazla.O kadar kulaklık denedim hiçbir şekilde bunu 100e çekip kullanıyorum diyen birisi olamaz.Konuya gelelim.Kulaklık her açıdan tatmin eder.Tek sıkıntısı kronik olarak kafa bandı çatlıyor.Dikkat etmeniz gerek.Bu tüm corsair kulaklıklarda var.Bugün teknik servisten geldi.Ürün 0 olarak değiştirilmişti.
Eyv hocam sağolun bilgilendirme için.
100'de kullanacağımı hiç mi hiç sanmıyorum. Bugüne kadar da hiç kullanmadım. Servis kısmı iyiyse zaten bir problem olsa da çok kafaya takmaya gerek yok.
Kafa bandı tam olarak nasıl çatlıyor? Altta resimdeki kulaklık standında kullanacağım; derseniz ki zarar verebilir, gerekirse 3D Printer'dan farklı bir stand basıp onun üzerinde de kullanım sağlayabilirim.
20241123_004936.jpg

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
benim de aldığım kıulaklık daha yeni aldım gelmedi. açtığım konulara bakarsan çok araştırıp heveslendm :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,794
Üyeler
162,558
Son üye
zafersynn
Top Bottom