Neler Yeni

Yardım Corsair hs80 Max vs Arctis Nova 7p

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Onur Yücel
Corsair HS80 Max vs Arctis Nova 7P:
  • Ses ve Yazılım: Arctis Nova 7P, daha kapsamlı EQ ve surround ses desteği sunuyor. HS80 Max, yazılımda daha sınırlı.
  • Bağlantı: Nova 7P aynı anda Bluetooth + kablosuz bağlantı destekler; HS80 Max bunu sunmaz.
  • Batarya: Nova 7P ~38 saat, HS80 Max ~24 saat.
  • Mikrofon ve Yapı: HS80 Max daha sağlam ve mikrofon kalitesi daha iyi.
  • Ekstra: HS80 Max’te RGB aydınlatma var, Nova 7P’de yok.
Sonuç: Uzun batarya ve çoklu bağlantı istiyorsanız Nova 7P, sağlam yapı ve mikrofon kalitesi istiyorsanız HS80 Max.
Yav chatgpt ye sorup gelmeyin şunları birader yalan yanlış bilgi ne sığ kafalı adamlarsınız kopyala yapıştır yapıp gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hs80 max aldım bu sefer de aklım kablolu kullanılabildiği için düz modelde kaldı :D max kablolu kullanılamıyormuş anladığımk adarıyla. pili artırıp kablolu kullanımı kaldırmışlar
Hs80 max sollar geçer 7p yi hocam hayırlı olsun iyi yapmışsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Chat kullanıyorsan en azından ya doğruluğunu teyit et, ya da KS bilgilendir. Çünkü bu karşılaştırma doğru değil!
Yav chatgpt ye sorup gelmeyin şunları birader yalan yanlış bilgi ne sığ kafalı adamlarsınız kopyala yapıştır yapıp gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hs80 max sollar geçer 7p yi hocam hayırlı olsun iyi yapmışsınız
Arkadaş pek bilmeden yazmış sanırım hs80 max modelinde 60 saat pil süresi ve bluetooth var. Dümdüz copy-paste yapmış. Hs80 max kablolu çalışmadığı için uzun vadede sıkıntı yapar mı diye düşündüm de sanırım pek bir sıkıntı yaşamam ya. Ek olarka yabancı bir sitede bluetooth ve 2.4ghz bağlantı arasında ses kalitesi farkı çok var denmiş de, deneyip görücem bakalım :D

Top Bottom