Nova 7 bence ama bunun şarjı fenaSteelseries nova 7 wireless ile arasında kaldım, hangisi daha iyi acaba?
Nova 7 bence bende ikisi arasında kalmıştım itopyadan ikisinide kafaya takınca nova 7 olduğunu anladımSteelseries nova 7 wireless ile arasında kaldım, hangisi daha iyi acaba?
Lethouser s12 110 dolar iken almam
Nova 7 iyi bir kulaklık değil ikisi arasından hs80 Max daha iyi.Steelseries nova 7 wireless ile arasında kaldım, hangisi daha iyi acaba?
Oyuncu kulaklığı adı altında satılan bu ürünlerin alayı aynı zaten ha birini almışsın ha ötekini deli dehşet fark yaşamazsın. Ben şahsen bir kulaklıka 6-7-8K para vermem. Şuan cloud III wireless 4.2K ya satılırken bunların da yüzüne bakmam.Steelseries nova 7 wireless ile arasında kaldım, hangisi daha iyi acaba?
bende lethouser s12 110 dolar yani 3800 TL iken C3 wireless bakmam. S12 prosuda 135 dolar. S12 hepsinden daha kaliteli ses veriyor ekstra dac alırsanız performans artar.Oyuncu kulaklığı adı altında satılan bu ürünlerin alayı aynı zaten ha birini almışsın ha ötekini deli dehşet fark yaşamazsın. Ben şahsen bir kulaklıka 6-7-8K para vermem. Şuan cloud III wireless 4.2K ya satılırken bunların da yüzüne bakmam.
orası oyle olmuyor ama verılen bass lar kalıtesı batarya suresı agırlık vesaıre degısıyor her kulaklıktaOyuncu kulaklığı adı altında satılan bu ürünlerin alayı aynı zaten ha birini almışsın ha ötekini deli dehşet fark yaşamazsın. Ben şahsen bir kulaklıka 6-7-8K para vermem. Şuan cloud III wireless 4.2K ya satılırken bunların da yüzüne bakmam.