🔥İndirim Corsair HS80 RGB Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5.643,06 TL

pozalba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
626
Güzel kulaklık, bana göre tabi ki ama biraz ağır

MAX olan modeli değil
Satıcı DEY ELEKTRONİK yani İTOPYA
KASIM250 kodu ile 250 TL daha indirim oluyor

İndirimli Ürün
5.893,06 TL

250 TL Kasım Kuponu

SİPARİŞ TUTARI
5.643,06 TL

2 senedir sorunsuz kullanıyorum, ses ve mikrofon kalitesi harika. Biraz ağır ama rahatlığı onu kapatıyor. Şarjı biraz az gidiyor ve FPS oyunlarında ayak sesi vs. kasacaksanız pek iyi sonuç vermiyor. Tekrar alacak olsam bu fiyata Nova 5 tercih ederdim.

2 senedir sorunsuz kullanıyorum, ses ve mikrofon kalitesi harika. Biraz ağır ama rahatlığı onu kapatıyor. Şarjı biraz az gidiyor ve FPS oyunlarında ayak sesi vs. kasacaksanız pek iyi sonuç vermiyor. Tekrar alacak olsam bu fiyata Nova 5 tercih ederdim.
EQ ayarı yaptıktan sonra bambaşka bir kulaklık oluyor. Ses kasma konusunda çok iyi bence.

EQ ayarı yaptıktan sonra bambaşka bir kulaklık oluyor. Ses kasma konusunda çok iyi bence.
Çok fazla ayar denedim ama diğer kulaklıkların gerisinde kalıyor Nova veya cloud serisine göre, kullandığın EQ varsa paylaşabilirsen denerim?

Bu şekilde ayarladım https://hizliresim.com/ts8vo1c .Benim tarzıma göre müzik dinlerken özellikle normal EQ ayarına göre çok farklı bir deneyim oluyor.
Hocam müzikte, filmde veya normal oyunlarda harika zaten, gerçekten çok tatmin edici. FPS oyunlarında ses kasma konusunda söylediğim modellere göre daha düşük kalıyor sadece onu demek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,083
Üyeler
185,222
Son üye
Llashan
Geri