CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.

Teşekkürler güncelleyeyim.CA-9011235-EU![]()
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
itopyada 400 tl daha ucuz
Aga Corsair void elite var bende kablolu sence hangısı iyiKulaklığı 1 seneden fazla kullanıyorum.Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.![]()
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
HS80Aga Corsair void elite var bende kablolu sence hangısı iyi
Offf geçenlerde olan Razer barracuda x i aldım şimdi bu cıktı karsıma çok kafa karıstırıcı oluyor
0 acıtma.Ses kalitesi eq ayarı+dolby ile cidden keyifli oluyor.Fps oyunları çok nadir oynadığım için bir şey diyemem fakat müzik ve film kalitesi çok iyi.Kablolusunu kullanıyorum o yüzden sarj konusuna gleirsek 20saat sarj süresi varKafa bandı nasıl acıtıyor mu? Ses kalitesi oyun ve film ağırlıklı olarak nasıl, şarjı vs.
Hs80 tabii ki.Void elite de kullandım.Dip ses sorunundan iadeye gitmişti.Void eliteden her konudan daha iyiAga Corsair void elite var bende kablolu sence hangısı iyi
corsair void elite wirelles kulalndım 2 yıl ama depremde gitti,Kulaklığı 1 seneden fazla kullanıyorum.Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.![]()
Bu olmalı.Tek eksi yanı var sarj süresi o kadar.corsair void elite wirelles kulalndım 2 yıl ama depremde gitti,
yeni bi corsair almak istesem o bumu olmalı?
şuann nova 1 kullanıyorum ve nefret ettim kulaklıktan
şarj süresi önemli değil benim için.Bu olmalı.Tek eksi yanı var sarj süresi o kadar.
Ben 3 senedir void elite kullanıyordum sonra bu kulaklığa geçtim, mikrofon kalitesi çağ atladı, ses kalitesi aman aman değişti diyemem belki de eq ayarımla alakalıdır. HS80'e geçince biraz kafamı sıktı gibi hissettim ama sonrasında alıştım tek eksi yanı bu oldu benim için.Offf geçenlerde olan Razer barracuda x i aldım şimdi bu cıktı karsıma çok kafa karıstırıcı oluyor
Type c tabi kişarj süresi önemli değil benim için.
işe giderken takarım gelince oynarım misali
Mesaj otomatik birleştirildi:
şarj girişi hangi tip giriş?
Eq ayarınız nedir?Ben 3 senedir void elite kullanıyordum sonra bu kulaklığa geçtim, mikrofon kalitesi çağ atladı, ses kalitesi aman aman değişti diyemem belki de eq ayarımla alakalıdır. HS80'e geçince biraz kafamı sıktı gibi hissettim ama sonrasında alıştım tek eksi yanı bu oldu benim için.