Ne alaka? Tamam iyi hoş güzel kulaklık ama nerede en iyi en ufak sesi duyuran bir kulaklık yazıyor?hocam en uzagı en ufak sesı bıle duymak ıstıyorsan cloud 2 al.
Hs80 der geçerimBu iki kulaklık arasındayım. Daha çok FPS oyunları oynuyorum. Hangisi seçilmeli?
hocam agresıf konusmak ıstemıyorum gereksız fanboyluk yapmana gerek yok "kablolu"yazıyorum kablosuz cloud2 kullanmadım ama okadar kötü değıldır dıye dusunuyorum cunku okadar espor takımı bu kulaklıgı kullanıyor. Bu arada ses kartı fln olarak en ıyı kulaklık cloud 2 "fps oyunları ıcın"Ne alaka? Tamam iyi hoş güzel kulaklık ama nerede en iyi en ufak sesi duyuran bir kulaklık yazıyor?
Kablosuzu overrated ve overprice alınmaz balon HS80 varken ekstra balon.
Fanboylukla ne alakası var?hocam agresıf konusmak ıstemıyorum gereksız fanboyluk yapmana gerek yok "kablolu"yazıyorum kablosuz cloud2 kullanmadım ama okadar kötü değıldır dıye dusunuyorum cunku okadar espor takımı bu kulaklıgı kullanıyor. Bu arada ses kartı fln olarak en ıyı kulaklık cloud 2 "fps oyunları ıcın"
sırf esporcular kullanıyor dıye eger oyle dusunseydım tum urunlerımı omen dan alırım (big vb takımı kullanıyor) fps oyuncusu ısen cloud 2 bıcılmıs kaftan zaten cloud 2 nın adı durduk yere cıkmadı cok ıyı bır kulaklık dedıgım gıbı cloud 2 wıreless kullanmadım bılmıyorum ama okadar kotu olacagını sandımıyorum yanı Xantares gıbı bır oyuncunun suan aktıf sekılde kullandıgı bır kulaklık ve daha onceden xantares corshair kullanıyordu adam ozaman bıle soruldu zaman abı hangı kulaklıgı onerıyorsun dıye sorulunca cloud2 dıyen bırısınden bahsedıyoruz lutfen boş muhabbet yapmayın.saygılar..Fanboylukla ne alakası var?
Bana kaynak gösterirmisin acaba oyunlar için ses kartı en iyi olduğunu belirten bir yazı?
İlki iyi diye üst serisinin iyi olacağı konusunda bir olay söz konusu değil ki normal cloud 2'nin bile ses kartı üzerinde olan sanal olsa dahi 7.1'i bile yerlerde sürünmekte.
Ayrıca sırf e-sporcular kullanıyor diye fps oyunları için en iyisi işte en ufak en uzak sesi fln duyuruyor diye yazılar saçmalıktan ibarettir ki bir tür yanlış yönlendirmedir.
Burada olan HS80 vs Cloud 2 Wireless değil senin "en uzagı en ufak sesı bıle duymak ıstıyorsan cloud 2 al" ve "ses kartı fln olarak en ıyı kulaklık cloud 2 "fps oyunları icin"" söylemlerin. Böyle bir şey yok kaynak varsa ok haklısın.
Dorudur iyi forumlarsırf esporcular kullanıyor dıye eger oyle dusunseydım tum urunlerımı omen dan alırım (big vb takımı kullanıyor) fps oyuncusu ısen cloud 2 bıcılmıs kaftan zaten cloud 2 nın adı durduk yere cıkmadı cok ıyı bır kulaklık dedıgım gıbı cloud 2 wıreless kullanmadım bılmıyorum ama okadar kotu olacagını sandımıyorum yanı Xantares gıbı bır oyuncunun suan aktıf sekılde kullandıgı bır kulaklık ve daha onceden xantares corshair kullanıyordu adam ozaman bıle soruldu zaman abı hangı kulaklıgı onerıyorsun dıye sorulunca cloud2 dıyen bırısınden bahsedıyoruz lutfen boş muhabbet yapmayın.saygılar..
teşekkürler eğer söylemek istediğiz birsey varsa dm den beklerım.Dorudur iyi forumlar