🔥İndirim Corsair HX1500İ (2025) Platinyum güç kaynağı - 15.996TL

MSI’da da sıfır fan özelliği var, ancak sanırım bu özellik manuel olarak ayarlanamıyor. Yine de emin değilim; çünkü geçen gün izlediğim bir videoda fan hızının ayarlanabildiğini gördüm. Muhtemelen hızı sıfıra çekersek, sıfır fan modunda çalışması mümkün olabilir.
Bilgisayara bağladınız mı güç kaynağını?

Bilgisayara bağladınız mı güç kaynağını?

Bağlayamadım çünkü anakarttaki hem iç hem dış tüm USB portları dolu: içindeki girişlerden birini kasa kullanıyor, birini NZXT kontrolcüsü (fanlar için) kullanıyor. Eğer yeni Corsair fanlar gelirse NZXT kontrolcüsünü çıkarıp MSI’ın güç takibi kablosunu takacağım.

PSU oldukça büyükmüş, 200mm. Asus TUF GT502 Horizon kasa aldım daha yeni ve max. PSU uzunluğu 200 mm diyor. Bunu taksam kesinlikle kablolar sorun çıkartır.

PSU oldukça büyükmüş, 200mm. Asus TUF GT502 Horizon kasa aldım daha yeni ve max. PSU uzunluğu 200 mm diyor. Bunu taksam kesinlikle kablolar sorun çıkartır.
Ona sizin bakmanız lazım. ASUS kabloları dahil etmeyip o şekilde ölçtüyse uymaz. Lakin kablo için boşluk bıraktıysa olabilir.

Son düzenleme:
HX1500i olanın 2022 versiyonunu kullanıyorum. 13900K ve 4070 ile daha fan açmış değil.

10 k ya eskiciden jeneratör aldım daha uyguna geldi

beyaz arıyorum alacağım ama yok

2. el PSU işi sorunlu biraz. PSU'larında bir ömrü var. Bilgisayar içindeki en çok eskiyen parçaların arasında.

Fİyat çok değil bu arada 5090'lı bir sistem kuracak birisine.
En çok eskiyen parçalar arasında olduğu için mi 10 yıl garanti veriyorlar tepe modellere?

En çok eskiyen parçalar arasında olduğu için mi 10 yıl garanti veriyorlar tepe modellere?
Normalde üst düzey ürünlerde 10 yıl garanti sunuluyor zaten. Her marka için geçerli bu durum. Ki dediğim gibi bilgisayar içerisindeki en eskiyen parçalar arasında. Her zaman çalışıyor çünkü. 10 derecelik artış bile ömürü yarı yarıya indiriyor.

Geri