Silver Stone
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 741
https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/deepcool-ck560.html Özelliklerine bakabilirsiniz 4 fan 3ü Argb ışıklar kapanıyor. Gpu desteği 380mm kule tipi desteği 175mm Gpu sarkma önleyici aparatı bile var. 2. el kasa almaktansa bu modeli alırdım. Kendim beyazını kullanıyorum. Fanları pwm
gayet sessiz çalışıyor. Sıcaklık değerleri gayet iyi oyun içi fotoğrafı bırakıyorum aşağıya
www.epey.com
www.akakce.com
www.akakce.com
gayet sessiz çalışıyor. Sıcaklık değerleri gayet iyi oyun içi fotoğrafı bırakıyorum aşağıya
DeepCool CK560 Bilgisayar Kasası
DeepCool CK560 Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CK560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.242,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DeepCool CK560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CK560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CK560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.455,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!