Neler Yeni

Yardım Corsair iCUE 4000X alınır mı?

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Alican ekinci
peki ekstra fan takmaya gerek varmı fan ışıkları sönüyormu birde hocam sesi nasıl kasaın
4 fanla geliyor extra fana gerek yok.istersen üste takarsın fanlar argb anakartın desteği varsa yazılımından kontrol edersin.kasa beklemediğim kadar sessiz çalışıyor hava sirkülasyonu çok iyi.bu sebepten ötürü fanlar çabuk toz topluyor ama.ben biraz titiz olduğum için kasayı haftalık temizliyorum sen 2 ayda bir fanlara içine bi hava tutsanda olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
4 fanla geliyor extra fana gerek yok.istersen üste takarsın fanlar argb anakartın desteği varsa yazılımından kontrol edersin.kasa beklemediğim kadar sessiz çalışıyor hava sirkülasyonu çok iyi.bu sebepten ötürü fanlar çabuk toz topluyor ama.ben biraz titiz olduğum için kasayı haftalık temizliyorum sen 2 ayda bir fanlara içine bi hava tutsanda olur
H510 mh var hocam yo ksanırım anakart desteği birde kasanın dışına ses geliyormu mesela yükteyke nfalan

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Alican ekinci
H510 mh var hocam yo ksanırım anakart desteği birde kasanın dışına ses geliyormu mesela yükteyke nfalan
2k da bf5 oynuyorum.yükte dışarı rahatsız edecek kadar ses duymadım.ölçmedimde zaten ama kulaklığı takınca el ortasında kasanın sesi gelmiyor.anakartında rgb desteği yoksa rgb controller hub almalısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
2k da bf5 oynuyorum.yükte dışarı rahatsız edecek kadar ses duymadım.ölçmedimde zaten ama kulaklığı takınca el ortasında kasanın sesi gelmiyor.anakartında rgb desteği yoksa rgb controller hub almalısın
alırırm onu da hocam amacım gece yatarken pc yi işte metin2 oynarken açık bırakmak istiyorum ses dışarı çıkmasını istemiyorum o yüzden

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emin

Corsair iCUE 4000X alınır mı? 2.500 TL​

hocam kesinlikle alınır şuan kullanıyorum ısılar gayet iyi 7600x işlemci ve rtx3080 ile kullanıyorum ısılar gayet iyi 2500tl bulunmaz fiyat alın bence

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Alican ekinci
tr ruby luciferdeyim.fanların ışıklarını kapatıp oto ava salıyorum.metin2 çok sistem gerektiren bir oyunda değil zaten fanları düşük devrde çalıştırıyor çok ses yapmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
tr ruby luciferdeyim.fanların ışıklarını kapatıp oto ava salıyorum.metin2 çok sistem gerektiren bir oyunda değil zaten fanları düşük devrde çalıştırıyor çok ses yapmıyor.
hocam az pvp oynadıysanız bir anda cuma gecelerni yoğunluk olunca bir yük biniyopr gereğinden fazla o yüzden

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Alican ekinci
hocam az pvp oynadıysanız bir anda cuma gecelerni yoğunluk olunca bir yük biniyopr gereğinden fazla o yüzden
bayadır pvp oynamıyorumda yoğunluk olsun hocam sisteme bi yük binmezki.anca lag olur oyunda tr dede 6 ch full çekiyor full çekiyor diye kasaya yük binmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

bayadır pvp oynamıyorumda yoğunluk olsun hocam sisteme bi yük binmezki.anla lag olur oyunda tr dede 6 ch full çekiyor full çekiyor diye kasaya yük binmez
gerçi pvplerde nasıl işliyor durum bilmiyorum ama trde öyle lucifer charon falan 6 ch full oluyor akşamları

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
bayadır pvp oynamıyorumda yoğunluk olsun hocam sisteme bi yük binmezki.anca lag olur oyunda tr dede 6 ch full çekiyor full çekiyor diye kasaya yük binmez

gerçi pvplerde nasıl işliyor durum bilmiyorum ama trde öyle lucifer charon falan 6 ch full oluyor akşamları
kasayı alıyoru mhocam ozaman

birde rgb hub önerrimisiniz

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emin

kasanın kendi rgb fanları için ya 6lı yada 8li olması lazım rgb hubı var ama sadece corsairin fanlarını takabiliyorsun

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Alican ekinci

hocam amazondan herhangi bi ucuz yollu işinizi görür ya bence çok masrafa girmeyin.

hocam amazondan herhangi bi ucuz yollu işinizi görür ya bence çok masrafa girmeyin.
fan girişi bol olsun istiyorsanız bu olabilir https://www.akakce.com/fan-kontrol/...anti-noktasi-0r40b00225-fiyati,734446018.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom