Hocam bu çok şıkmış bunu alayım çok teşekkürler. Bundan başka almam gereken bir şey var mı?egzoz fanı olsa kasa daha hos durur ve sogutmaya dogrudan etki eder. benim onerim https://www.sinerji.gen.tr/corsair-icue-sp120-rgb-elite-120-mm-fan-p-39934 kasayla beraber bunu da alman.
Egzoz fan al, şart bence.Hocam kasanın yanına ek bir şey aldınız mı yoksa direkt olduğu gibi kullanıyor musunuz?
Ehzoz fanını ayrıca alıp takabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum rpg fan alıp takıcam kasa nın daha renkli olması için. İyiki alınır mı gibi bir başlık koymamışsın kimseye hiç bir şey beğendiremezsin kimi hava akışı iyi değil der kimi al der hangi marka modeli sorarsan sor mutlaka aklını karıştırırlar . İyi bir kasa fiyatı bin lira civarı umarım daha uyguna bulursun. Ben genel okarak memnunum.Hocam egzoz fan olmazsa bir sorun olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Teşekkürler peki egzoz fan şart mıdır
Anladım hocam yorumunuz için teşekkür ederim.Ehzoz fanını ayrıca alıp takabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum rpg fan alıp takıcam kasa nın daha renkli olması için. İyiki alınır mı gibi bir başlık koymamışsın kimseye hiç bir şey beğendiremezsin kimi hava akışı iyi değil der kimi al der hangi marka modeli sorarsan sor mutlaka aklını karıştırırlar . İyi bir kasa fiyatı bin lira civarı umarım daha uyguna bulursun. Ben genel okarak memnunum.
kasayla bu fanı alınca tamamdır. kasanın arka panelini acıncaHocam bu çok şıkmış bunu alayım çok teşekkürler. Bundan başka almam gereken bir şey var mı?
Anladım hocam tamamdır çok sağ olun.kasayla bu fanı alınca tamamdır. kasanın arka panelini acınca Alıntıyı görüntüle
boyle bi kısım goruceksin buraya egzoz fanının kablosunu baglayacaksın.