Biliyorum classyi ve topladığı sistemi, keza bende de ekli durumdabulursam atmaya çalışacam. discord baya önceden yazışmıştık yukarı çık çık bitmiyor.
EvetŞaun sorunsuz değil mi?
Onu da biliyorum fanları sordumKasayı değiştirdi
Atmanıza gerek yoktu biliyorum topladığı sistemi bileşenleri, farklı bir dc grubunda konuştuk zatenŞuan ki bu.
sen yokken LL120 ile SilverStone AirBlazer 120R tatışıyorduk arkadaşla dedimki motoru kaliteli eko sisteminden her pikseline göre değişebiliyor ve stabil hava akışı sunuyor neden airblazer alayım 130TL ye 250TL düşüyor zaten her fanı bozulacağına ve müdahale edemeyecem diyince fanın bozulacağını nerden biliyorsunuz demeye başladı bende seni söylemek zorunda kaldım.
Fiyatının 2 katı olduğunu düşünürsek ve her ledi tek tek ayarlamanın kimsenin umrunda olmadığını düşünürsek bence air blazer daha mantıklısen yokken LL120 ile SilverStone AirBlazer 120R tatışıyorduk arkadaşla dedimki motoru kaliteli eko sisteminden her pikseline göre değişebiliyor ve stabil hava akışı sunuyor neden airblazer alayım 130TL ye 250TL düşüyor zaten her fanı bozulacağına ve müdahale edemeyecem diyince fanın bozulacağını nerden biliyorsunuz demeye başladı bende seni söylemek zorunda kaldım.
Fiyat ülkemizce düşüneceksek ve yurt dışındaki alış derecesine bakarsak ben yurtdışındaki kişilerin yorumlarıyla yaparım ben 1 kere alıyorum 2-3 kere bozulup bir değiştirmekle uğraşamam.Fiyatının 2 katı olduğunu düşünürsek ve her ledi tek tek ayarlamanın kimsenin umrunda olmadığını düşünürsek bence air blazer daha mantıklı
Corsairin her fanı guzel degil maalesef. Ozellikle 4000-5000 serisinden cikan AirGuide fanlar cok cok iyi. ML, QL serisine falan girmiyorum malum erismek cok zor. Airblazer a gelecek olursak fiyatina gore teknik ozellikleri cok iyi fakat kalite olarak ne durumda bilmiyorum. Ayrica 2200rpm, 94cfm ve 36db diyor fakat kimse 36db sesi cekemez o yuzden 25-26db de kac cfm verdigi onemli, tahminim 50-55cfm civari verir.işte bu yüzden stabil fan çok önemli demek istediğim bu airblazer yüksek cfm sağlıyor ama kasanın neresine kadar sağlıyor bu dediğim fanlar kasanın arka çıkışına kadar hava ittirebilecek güçte 40CFM olmasına rağmen ama bazı insanlar ucuz neyse o kral tacı olduğu için ülkemizde pahalıyıda dibe vurmak için elinden geleni yapıyor teşekkür ederim
bende mesela H150i Elite Cappelix var 75CFM 4.2 Statik basınç var fakat rüzgar ve motor sesindan sonra oyunda Balanced modunda olup 1250RPM den sonra kulaklık HyperX Cloud2 takılı olmasına rağmen duymaya başlıyorum. Bu da mesela Quiet modunda çalışmasını seviyorum ama Yayın, Render, Stress sokacak bir şey olursa açmak zorunda kalıyorsun Balanced veya çok zorluyorsan Extreme durması şart.Corsairin her fanı guzel degil maalesef. Ozellikle 4000-5000 serisinden cikan AirGuide fanlar cok cok iyi. ML, QL serisine falan girmiyorum malum erismek cok zor. Airblazer a gelecek olursak fiyatina gore teknik ozellikleri cok iyi fakat kalite olarak ne durumda bilmiyorum. Ayrica 2200rpm, 94cfm ve 36db diyor fakat kimse 36db sesi cekemez o yuzden 25-26db de kac cfm verdigi onemli, tahminim 50-55cfm civari verir.