Neler Yeni

🔥İndirim Corsair iCUE 5000X bekleyenler 1875TL kaçırmayın!

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Motor, Sessizlik, Garanti Ömrü, RGB, Eko sistem Bunların hepsini yapan olunca fiyat artıyor! Noctua, bequiet, Cooler Master, Lianli gibi firmalar buna dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan baktığın fan Noctua nın en performanslı fanı https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6514 RGB yok ve 328TL istiyor sadece 1 fanına Corsair dan ne farkı kaldı ? RGB yok dikkatini çekerim !
Sadece RGB'den ibaret fanın fiyatı;

1631381862192.png

RGB hariç her şeyi mükemmel olan fanın fiyatı;

1631381894614.png

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
AirBlazer 120R ARGB ve anca %100 de verdiği değeri %50 de veriyor, taktığın tek şey corsair ve motor kalitesi adam sana yukarıda sayıyor sonra dediğin şey Ömrü Motor kalitesi LianLi, Cm, Noctua, Be Quiet
Ömürle biçiyorum çünkü AirBlazer ben 1 yıldan sonra çöpe parasını atamam 100TL daha ver iyisi olsun 3 lü fan seti 600 TL SP lerin LL120 ler 800TL bulabiliyorsun indirimde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece RGB'den ibaret fanın fiyatı;

Alıntıyı görüntüle

RGB hariç her şeyi mükemmel olan fanın fiyatı;

Alıntıyı görüntüle

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,387
İsim
Hakan
Ömürle biçiyorum çünkü AirBlazer ben 1 yıldan sonra çöpe parasını atamam 100TL daha ver iyisi olsun 3 lü fan seti 600 TL SP lerin LL120 ler 800TL bulabiliyorsun indirimde.
Hadi kanıtla 1 yıl sonra çöp olacağını, ömürlü biçiyorsun sadece çünkü sadece ömürünü övebiliyorsun eğer fan güzel olsaydı her şeyi övebilirdin ;)

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bu noctuanın modelini ev tipi pc lerde kullanılmadığını biliyon dimi hacı xd
Biliyorum. Ev tipi kullanılmayacak düzeyde bir fanın LL120 ile aynı fiyatta olmasına gülüyorum zaten. Ki kullanılabilir de. Kullanıcıya bağlı. 8 tane LL120 takacağıma 8 tane NF-F12 takarım.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Biliyorum. Ev tipi kullanılmayacak düzeyde bir fanın LL120 ile aynı fiyatta olmasına gülüyorum zaten. Ki kullanılabilir de. Kullanıcıya bağlı. 8 tane LL120 takacağıma 8 tane NF-F12 takarım.
6.kattaki adam sopa ile giriş kata iner o derece.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,951
İsim
Enver Eryalçın
bu noctuanın modelini ev tipi pc lerde kullanılmadığını biliyon dimi hacı xd
Hayır kullanıldığınıda biliyorum Reddit de bir resimlere ve kullanıcılarını yorumlarını oku istersen bu bizim ülkemizde sadece bu kadar kötüleniyor yurt dışı sitelerine baktığında para birimi o kadar millete koymuyor çünkü bizim ülkemize gelince bu fanlar pahalı AirBlazer dediğiniz fanın 3 lü seti 47 dolar para bile etmiyor ve alıcısıda çok yok.
https://www.amazon.com/Corsair-LL12...d=1&keywords=LL120&qid=1631382314&s=pc&sr=1-1 70 dolara satıldığını biliyorum şimdi 47 dolara airblazer mı alırsın yoksa kontrolcüye sahip kaliteli bir set mi alırsın 25 birim verip ?

arisaka

80+ Bronze
Fanlar sadece cfm den ibaret degil gencler statik basinc da cfm kadar onemli. Cfm yuksek fakat statik basinci cok dusuk fanlar girdap olusturur, hava stabil olarak dogrudan bilesenlere ulasamadan kasa icinde dagilir o yuzden hava sirkulasyonu icin ozellikle kasa onune alacaginiz fanlarda sadece cfm ye bakarsaniz hata edersiniz. Bilinenin aksine statik basinc fanlar sadece sogutucu/radyatorler icin degil, kasa onune de gayet konulanilir hatta fanlarin arkasinda toz filtresi varsa statik basinc fanlar cok daha iyi olur.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hayır kullanıldığınıda biliyorum Reddit de bir resimlere ve kullanıcılarını yorumlarını oku istersen bu bizim ülkemizde sadece bu kadar kötüleniyor yurt dışı sitelerine baktığında para birimi o kadar millete koymuyor çünkü bizim ülkemize gelince bu fanlar pahalı AirBlazer dediğiniz fanın 3 lü seti 47 dolar para bile etmiyor ve alıcısıda çok yok.
Dostum Tartışmaya girmene gerek yok benimle.

Noctua Dediğin fanları görsellikten uzak Ultra sessiz maks performans arayan kullanıcılar.

Corsair Fanları Kendi içinde Eko Sistem Kurmak Görselliğe önem veren Tek kontrol noktasında Hem Rgb Hem Pwm İşlevini Görmek isteyen kullanıcılar.

Not: Marka genellemesi yapmayayım. Her markanın içinde ürün grupları Cfm H20 Statik basınç olarak ayrılıyor her markada bütçeye göre fan yapısı var.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,387
İsim
Hakan
Fanlar sadece cfm den ibaret degil gencler statik basinc da cfm kadar onemli. Cfm yuksek fakat statik basinci cok dusuk fanlar girdap olusturur, hava stabil olarak dogrudan bilesenlere ulasamadan kasa icinde dagilir o yuzden hava sirkulasyonu icin ozellikle kasa onune alacaginiz fanlarda sadece cfm ye bakarsaniz hata edersiniz. Bilinenin aksine statik basinc fanlar sadece sogutucu/radyatorler icin degil, kasa onune de gayet konulanilir hatta fanlarin arkasinda toz filtresi varsa statik basinc fanlar cok daha iyi olur.
AirBlazer , LL120 modeline göre 2 kattan daha iyi statik basıncı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,163
Üyeler
165,940
Son üye
cihandemiir
Top Bottom