Neler Yeni

🔥İndirim CORSAIR iCUE H150i ELITE CAPELLIX BEYAZ RGB 360mm 2.399₺

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
cok igrenc gozukuyo umarim seninki de boyle igrenc gozukmuyodur
Kablolamayı diyorsan alakası bile yok sleew yok ama bundan daha güzel duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolamayı diyorsan alakası bile yok sleew yok ama bundan daha güzel duruyor
Knk sıvı soğutma kötü yanını hiç görmedim yazılım sorunu tam 2 kere oldu biri aydınlatma ile ilgili idi biri de fan deviri pomp sıcaklığına göre gereksiz reaksiyon gösteriyordu bunları desteğe yazdığım da bir sonraki güncellemede hep düzelttiler ve sorunsuz kullandım performansı da güzel 55 derecenin üstünü nadiren görüyorum ryzen 5 3600 4.2ghz all core 1.35 c.v. / 1.1 v.v. da yani amacım ürünü övüp öne çıkarıp aldırtmak değil testler var ve eğer öyle bile olsa bu ürünü değil ekwb 360 drgb alın derim ama ülkemizde yok :D

https://www.ekwb.com/shop/ek-nucleus-aio-cr360-vision-d-rgb arada şu modeli çok merak ediyorum nasıl performansı var acaba?

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
stres testinde bile buz gibi çalışıyor çıldırırsın.

bak burada pro xt ile kıyaslıyor 1 dakika sonrasında görmüş 85 dereceyi fakat cappellix bundan daha güçlü pompa bakımından fanlar aynı güce sahip sadece rgb var. Zaten deepcool hariç hepsi 87 dereceyi görmüş max ama cappelix değil pro xt oraya dikkat çekerim. Keşke gamers nexus incelemesini yapsa idi daha detaylı bilgiye edinmiş olurduk iç yapısına filan :(

Son düzenleme:
Top Bottom