Neler Yeni

🔥İndirim CORSAIR iCUE H150i ELITE CAPELLIX BEYAZ RGB 360mm 2.399₺

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Nasıl iyi knk internet de db ile karşılaştırıldığında cappelix daha iyi https://www.tweaktown.com/image.php...ue-h150i-elite-capellix-cpu-cooler-review.png
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncelemeler karşılaştırmalar dolu ayrıca yabancı reddit yorumlarına baktım bundan 1 sene önce hepsi cappelix daha iyi olduğunu yorumluyor daha önceki gün firmware update geldi cappellix elite rgb ye pompa 31.5 32 derece sıvı sıcaklığı var idi fakat güncellemeden sonra 30.5 kadar düştü 1 derece daha serin çalışıyor artık ne yaptılar bilmiyorum ama daha serin.
Kıyaslanan model 280 lik model, ve dengeli modta çalıştırıp kıyaslama yapman gerek. Aşırı gürültülü çalıştırıp kafamı şişirmeye ne gerek var? Ve listede LF II 360 karşılaştırması yok hatırlatırım.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Knk farklı senaryolar da farklılık gösterebilir intel de çok iyi mesela ama amd de 3-5 derece fark ediyor keşke ülkemizde ekwb drgb 360 satılsa direk onu alırdım ancak satışta yok yurtdışı da bir tık sıkıntı. Ben bir çok videosunu incelenmiştim çoğu youtube test videolarında dillendiriliyordu best cpu aio diye ve bir kaç yerde her iki ürünü de kullanmış kişiler gördüm lf II çok çirkin ama sessiz ve f/p ürünü diyorlardı galahad ile cappellix çok kıyaslayan vardı bazı senaryolar da geçtiği yerler bazı yerlerde tökezlediği yerlerde var ancak best cpu aio bu gözüküyordu hep nzxt kraken x73 ve cooler master masterliquid ml360r bu cappelix geçiyor rahatlıkla

Corsair sıvı soğutmayı Extreme moda alırsan aşırı gürültülü oluyor, o yüzden dengeli modu baz alacaksın. Dengeli modda 280'lik LF, 360'lık Capellix'i geçmiş.

Alıntıyı görüntüle

Hatta yeri geliyor 240'lık model bile yarışabiliyor.
Abi 100w da bu şekil de böyle ama yüksek wattlarda veya overclock performansında daha net bilgiler ortaya çıkar soğutucular cpu sıcaklığına göre rpm artırıyor bu cappellix pompa sıvının göre alıyor biz ikisini de aynı %50 rpm çalıştıralım fark o zaman belli olur.

Son düzenleme:

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Knk farklı senaryolar da farklılık gösterebilir intel de çok iyi mesela ama amd de 3-5 derece fark ediyor keşke ülkemizde ekwb drgb 360 satılsa direk onu alırdım ancak satışta yok yurtdışı da bir tık sıkıntı. Ben bir çok videosunu incelenmiştim çoğu youtube test videolarında dillendiriliyordu best cpu aio diye ve bir kaç yerde her iki ürünü de kullanmış kişiler gördüm lf II çok çirkin ama sessiz ve f/p ürünü diyorlardı galahad ile cappellix çok kıyaslayan vardı bazı senaryolar da geçtiği yerler bazı yerlerde tökezlediği yerlerde var ancak best cpu aio bu gözüküyordu hep nzxt kraken x73 ve cooler master masterliquid ml360r bu cappelix geçiyor rahatlıkla
tmm knk istedigini al kendini capellix ile kandirmaya devam et

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Kıyaslanan model 280 lik model, ve dengeli modta çalıştırıp kıyaslama yapman gerek. Aşırı gürültülü çalıştırıp kafamı şişirmeye ne gerek var? Ve listede LF II 360 karşılaştırması yok hatırlatırım.
https://www.guru3d.com/articles_pages/corsair_h150i_elite_lcd_review,9.html lf 360 rgb modeli var bak istersen knk kafa ütülemesini istemiyorsan tek tıkla ayar değiştirebiliyorsun 1 saat rpm ayarı yapmana gerek yok diğer soğutucular herhangi bir pompa kontrolcüsü olmadığı için cpu 65 dereceyi geçtikten sonra fanı son rpm çıkarıyor asıl bu kafa ütüleme profili.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
https://www.guru3d.com/articles_pages/corsair_h150i_elite_lcd_review,9.html lf 360 rgb modeli var bak istersen knk kafa ütülemesini istemiyorsan tek tıkla ayar değiştirebiliyorsun 1 saat rpm ayarı yapmana gerek yok diğer soğutucular herhangi bir pompa kontrolcüsü olmadığı için cpu 65 dereceyi geçtikten sonra fanı son rpm çıkarıyor asıl bu kafa ütüleme profili.
1651258363356.png

Enermax koymus

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
tmm knk istedigini al kendini capellix ile kandirmaya devam et
Knk kendimi kandırdığım yok aynı ortamda aynı test ürünleri kullanarak geçtiği noktalar var evet fanlar sesli çalışıyor ama bunu balance da tutarak aşırı sessiz çalışıyor sıvı sıcaklığı zaten oyunda 32.5 üstüne çıkmıyor he çıktığı zaman da direk köklemiyor 30sn açıyor iniyor 1 derece oda 1 saat ısınmıyor tekrar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,440
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
LF serisinin ARGB olanları daha kötü zaten :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
Enver Eryalçın
Knk ben enermax ile kıyaslamadım yalnız ülkemizde muhatap alabileceğin bir servisi bulunmuyor!

LF serisinin ARGB olanları daha kötü zaten :D
Abi abi aynı db sabitlediğimizde geçiyor araştırmam lazım işteyim telefondan rahat bakamıyorum ama aynı db de corsair fanları statik basınç değeri ile öne çıkmayı başarıyor. Yarın sabah eve 7.30 gibi varıyorum araştırıp atarım ama db üzerinde karşılaştırdığımızda ve ml fan olduğu için avantajlı duruma düşüyor.

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,440
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Knk ben enermax ile kıyaslamadım yalnız ülkemizde muhatap alabileceğin bir servisi bulunmuyor!
Bu koyduğu gerçeğini ve 360mm ARGB versiyonunu 940 liraya aldığımı, yine ayrıca 2 yıldır çatır çatır kullandığım gerçeğini de değiştirmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,472
Üyeler
165,360
Son üye
junsei
Top Bottom