Neler Yeni

🔥İndirim CORSAIR iCUE H150i ELITE CAPELLIX BEYAZ RGB 360mm 2.399₺

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,271
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Bu koyduğu gerçeğini ve 360mm ARGB versiyonunu 940 liraya aldığımı, yine ayrıca 2 yıldır çatır çatır kullandığım gerçeğini de değiştirmiyor.
Knk ona bakarsan bende soğutucuyu 1650tl aldım 1 senedir kullanıyorum ve radyatör den hava geçip diğer parçalara da buz gibi havayı verdiğini değiştirmiyor ve bu zamana kadar tam 4 firmware update geldi ayrıca ürünü satıp değiştirmeden lcd ekran ekleyebilirim bunlarda ince düşünülmüş hareketler ve ilk corsair bunu yaptı başka firmada görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekonomik sıkıntı
-Arctic
Knk bu arada 1100tl satılan corsair 5000d airflow şuan çok talep olduğundan ülkemizde stoğu dahi yok herkes kötü diyordu kasaya kasa şuan stokta olsa da 3500tl satıyorlar arz talep çok önemli.

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Ürün kadar fiyat ödersen neden olmasın :D
Lcd li ürünler 4.5k-6k arasında değişiyor ve ben 1650tl aldım o lcd alsamda şuan sinerji de satılan lcdli üründen ucuza geliyor yani 99 dolar zaten 1800tl KDV ile geliyor ama kargo da bi 400tl koyuyorlar newegg sağolsun.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,271
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
5000D'ye kim kötü demiş gayet güzel kasa :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
rgb yok alinmaz
Knk fanları extra alacaktım herkes diyordu p500a lian li o11 dynamic al falan ama benim gözünde p500a yı sevmediğim yanı önde toz filtresinin bulunmaması idi ve arkada kablo düzeninin karışık olacağını düşünmem idi, lian li de ise cam fanüs olduğundan dolayı 9 fan şart dı bu da extra maliyet di corsair o zamanlar aşırı mantıklı idi 1100tl ye dolar bir sıçrama yaptı kasayı 1900 den aşağı düşse de alayım diyordum indirim geleceği yerde hafta da 100tl üstüne ekliyordu sürekli herkesin tavsiyesine ve hava akışına bakarak p500a yı zorla aldım hatta classy aşırı tavsiye etmişti boşver corsairi tipsiz kasa zaten al p500a yı diye ben de bir şans vereyim dedim 989tl gören kasayı 1670tl almıştım yemin ederim keşke 989tl iken alsaydım dedim inventus dan kasanın menteşeli camı çok iyi oluyor vida ile uğraşıyorsun toz beklediğimden az alıyor o beni şaşırtmıştı ancak kablo düzeni için 2 saat uğraştım sonunda düzenli bir kablolama yaptım ama yordu. Ama şuan en çok değer kazanan corsair 5000d airflow ve istediğim tasarım en çok onda var idi. :( Bu p500a (non-RGB ye icue ekosistem oluşturmak için birazda performans aradığımdan corsair ml140 rgb elite premium ekleyince nasıl olacak merak ediyorum şuan kasanın önde 1 arkada 1 ile bile muhteşem performans alıyorum ancak ekran kartı sapphire pulse olduğu için çok sıcak çalışıyor spot tempi ama ekran kartını zaten nvidia geçince asus rog almayı planlıyorum hiç düşünmeden.

Son düzenleme:

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Knk fanları extra alacaktım herkes diyordu p500a lian li o11 dynamic al falan ama benim gözünde p500a yı sevmediğim yanı önde toz filtresinin bulunmaması idi ve arkada kablo düzeninin karışık olacağını düşünmem idi, lian li de ise cam fanüs olduğundan dolayı 9 fan şart dı bu da extra maliyet di corsair o zamanlar aşırı mantıklı idi 1100tl ye dolar bir sıçrama yaptı kasayı 1900 den aşağı düşse de alayım diyordum indirim geleceği yerde hafta da 100tl üstüne ekliyordu sürekli herkesin tavsiyesine ve hava akışına bakarak p500a yı zorla aldım hatta classy aşırı tavsiye etmişti boşver corsairi tipsiz kasa zaten al p500a yı diye ben de bir şans vereyim dedim 989tl gören kasayı 1670tl almıştım yemin ederim keşke 989tl iken alsaydım dedim inventus dan kasanın menteşeli camı çok iyi oluyor vida ile uğraşıyorsun toz beklediğimden az alıyor o beni şaşırtmıştı ancak kablo düzeni için 2 saat uğraştım sonunda düzenli bir kablolama yaptım ama yordu. Ama şuan en çok değer kazanan corsair 5000d airflow ve istediğim tasarım en çok onda var idi. :( Bu p500a (non-RGB ye icue ekosistem oluşturmak için birazda performans aradığımdan corsair ml140 rgb elite premium ekleyince nasıl olacak merak ediyorum şuan kasanın önde 1 arkada 1 ile bile muhteşem performans alıyorum ancak ekran kartı sapphire pulse olduğu için çok sıcak çalışıyor spot tempi ama ekran kartını zaten nvidia geçince asus rog almayı planlıyorum hiç düşünmeden.
knk ironi yapmistim mehmet yilmaza yoksa 5000d guzel kasa ama hayvan gibi fiyati artti

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
5000D'ye kim kötü demiş gayet güzel kasa :D
Lianli o11 dynamic ve phantek p500a ile kıyaslıyorlardı hep abi ama bu kasaların gözümde hep - yönleri vardı ama corsair da bu eksi yönlerin hepsi yoktu cpu noktasında p500a dan 5 derece fark atıyoedu ekran kartında 5 derece sıcak çalışıyordu ama gel gör ki maddi anlamda çıkışmazlık bizi p500a ya itti.

knk ironi yapmistim mehmet yilmaza yoksa 5000d guzel kasa ama hayvan gibi fiyati artti
Evet knk lan üstünde çip var sanki metal kıtlığı mı çekiyoruz anlamadım ki 1000tl olan ürün nasıl olur da 3500tl olur anlamıyorum.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Lianli o11 dynamic ve phantek p500a ile kıyaslıyorlardı hep abi ama bu kasaların gözümde hep - yönleri vardı ama corsair da bu eksi yönlerin hepsi yoktu cpu noktasında p500a dan 5 derece fark atıyoedu ekran kartında 5 derece sıcak çalışıyordu ama gel gör ki maddi anlamda çıkışmazlık bizi p500a ya itti.

Evet knk lan üstünde çip var sanki metal kıtlığı mı çekiyoruz anlamadım ki 1000tl olan ürün nasıl olur da 3500tl olur anlamıyorum.
her kasanin kusurlari var aslinda bu kusurlari biz bile bulabiliyorken ureticiler nasil bulamiyor anlamiyorum.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
her kasanin kusurlari var aslinda bu kusurlari biz bile bulabiliyorken ureticiler nasil bulamiyor anlamiyorum.
Allah nasip ederse bu rasim deki arkadaş gibi yapmayı planlıyorum ama ml140 elite premium fanlar ile asus rog strix rtx 4070 oc + asus rog x670-E + ryzen 7600x + corsair dominator ddr5 16x2 32gb ram ve son olarak samsung pcie 5.0 ssd çıkarırsa bilgisayara alınacak 1 parça bile kalmıyor diyebilirim ve baktıkça hem içime sinecek bir sistem ve aşık olacağım sistem olacak umarım bu ürünler çıkana kadar şuan çalıştığım işten kenara para koyup alabilirim karşılığını. alıntı: newegg ürün incelemesi.
20220429_231610.jpg

Son düzenleme:
Top Bottom