Neler Yeni

🔥İndirim CORSAIR iCUE H150i ELITE CAPELLIX BEYAZ RGB 360mm 2.399₺

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Lf II ye herkes iyi diyorda pompasının tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. Hem tasarımı iyi olup hem performansı iyi olan bir ürün paylaşabilecek varmı?
Hocam ben 5800x işlemci kullandığım için onu aldım. Eğer 3600 gibi bir işlemci kullanıyorsan h150i işini görür.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Hocam ben 5800x işlemci kullandığım için onu aldım. Eğer 3600 gibi bir işlemci kullanıyorsan h150i işini görür.
Önemli olan işimi görmesi değil ya alacağım şeyden tam performans beklerim işlemci ne olursa olsun

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,062
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Penguen

80+ Silver
Lf II ye herkes iyi diyorda pompasının tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. Hem tasarımı iyi olup hem performansı iyi olan bir ürün paylaşabilecek varmı?
Benim de çok hoşuma gitmiyor ama kat kat sessiz, performansı da AM4 soketin en iyilerinden. Fiyatı da gayet uygun, 360 mm'si Amazon'da 1800'e bulunuyor sık sık. VRM fanı falan da var.
Görünüşten feragat edilebilir ya.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
70 dereceyi gördüm Abdullah abinin lianli kasalı videosun da iyiki almamışım dedim çünkü benim sıvı soğutma ryzen 9 5900x ile 65 derecelerde balance ayarında çok rahat soğutuyor, bu arada oyunda bile o kadar ısınıyorsa render da düşünemiyorum. Cappelix şuan görünüşü de mükemmel olan bir sıvı soğutma eğer lcd upgrade kiti istersen yurtdışında newegg üzerinden satıyorlar gönderim ücreti ile 2200tl filan buluyor.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
70 dereceyi gördüm Abdullah abinin lianli kasalı videosun da iyiki almamışım dedim çünkü benim sıvı soğutma ryzen 9 5900x ile 65 derecelerde balance ayarında çok rahat soğutuyor, bu arada oyunda bile o kadar ısınıyorsa render da düşünemiyorum. Cappelix şuan görünüşü de mükemmel olan bir sıvı soğutma eğer lcd upgrade kiti istersen yurtdışında newegg üzerinden satıyorlar gönderim ücreti ile 2200tl filan buluyor.
aferin knkm abdullah abinin sicakligiyla kendi sicakligini farkli kasada farkli ortamda kiyaslaman cok dogru bir hareket olmus

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Sakın yapma. İkisini de kullandım LF II kat kat daha iyi.
Nasıl iyi knk internet de db ile karşılaştırıldığında cappelix daha iyi https://www.tweaktown.com/image.php...ue-h150i-elite-capellix-cpu-cooler-review.png
Mesaj otomatik birleştirildi:

aferin knkm abdullah abinin sicakligiyla kendi sicakligini farkli kasada farkli ortamda kiyaslaman cok dogru bir hareket olmus
İncelemeler karşılaştırmalar dolu ayrıca yabancı reddit yorumlarına baktım bundan 1 sene önce hepsi cappelix daha iyi olduğunu yorumluyor daha önceki gün firmware update geldi cappellix elite rgb ye pompa 31.5 32 derece sıvı sıcaklığı var idi fakat güncellemeden sonra 30.5 kadar düştü 1 derece daha serin çalışıyor artık ne yaptılar bilmiyorum ama daha serin.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İncelemeler karşılaştırmalar dolu ayrıca yabancı reddit yorumlarına baktım bundan 1 sene önce hepsi cappelix daha iyi olduğunu yorumluyor daha önceki gün firmware update geldi cappellix elite rgb ye pompa 31.5 32 derece sıvı sıcaklığı var idi fakat güncellemeden sonra 30.5 kadar düştü 1 derece daha serin çalışıyor artık ne yaptılar bilmiyorum ama daha serin.
ayn

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,305
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Nasıl iyi knk internet de db ile karşılaştırıldığında cappelix daha iyi https://www.tweaktown.com/image.php...ue-h150i-elite-capellix-cpu-cooler-review.png
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair sıvı soğutmayı Extreme moda alırsan aşırı gürültülü oluyor, o yüzden dengeli modu baz alacaksın. Dengeli modda 280'lik LF, 360'lık Capellix'i geçmiş.

1651256577025.png

Hatta yeri geliyor 240'lık model bile yarışabiliyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
LIAN LI GALAHAD AAAAAAAA

(Sağlam AIO)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,305
İsim
Mehmet Yılmaz