🔥İndirim Corsair K55 RGB PRO Membrane Türkçe Gaming Klavye 1.649,07 TL

Membran klavyeye bu kadar verilmez çok daha mantıklı seçenekler var

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...h-9226765-tr-oyuncu-si-fiyati,1160029604.html
en ucuz sinerjide 23 ocakta düşmüş fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Membran klavyeye bu kadar verilmez çok daha mantıklı seçenekler var
karşıma çıktı paylaşayım dedim belki alan olur diye

k55 ilk çıkanı 2 yıl kadar kullandım taş gibi klavyedir membran arayanlar almalı.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...h-9226765-tr-oyuncu-si-fiyati,1160029604.html
en ucuz sinerjide 23 ocakta düşmüş fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

karşıma çıktı paylaşayım dedim belki alan olur diye
Şu varken yüzüne bakılmaz

600 TL değil miydi bu o.O2

Redragon k512 shiva hem bilek desteği hemde yarı fiyatına, kendim aldım kullanıyorum memnunum. Membrane klavye için bence bu ürüne corsair marka olmasından ötürü o kadar para vermek saçma

Membran olunca ne oluyor ? 5 senedir aynı membran klavyeyi kullanıyorum. Arkadaşım 2 tane blue switch eskitti.
Mekanik Klavyeler yüksek kaliteli gerçek fiziksel düğmeler içeren klavyelerdir. Herhangi bir tuşa bastığınızda direkt olarak olarak düğmeyi ittirmiş olursunuz. Membran klavyelerde ise yüzeyde bir tuş bulunur ve bu tuşa bastığınızda iki katlı kauçuk bir membranı ittirmiş olursunuz. Membran klavyelerin ortalama tuş ömrü 10-20 milyon aralığında iken, mekanik klavye de bu oran 50-60 milyona kadar çıkmaktadır. Mekanik klavyelerin maliyeti fazla olduğundan membran klavyelere göre daha pahalıdır. Ömür açısından mekanik klavyeleri seçmek daha mantıklı olur. (alıntıdır)

Mekanik Klavyeler yüksek kaliteli gerçek fiziksel düğmeler içeren klavyelerdir. Herhangi bir tuşa bastığınızda direkt olarak olarak düğmeyi ittirmiş olursunuz. Membran klavyelerde ise yüzeyde bir tuş bulunur ve bu tuşa bastığınızda iki katlı kauçuk bir membranı ittirmiş olursunuz. Membran klavyelerin ortalama tuş ömrü 10-20 milyon aralığında iken, mekanik klavye de bu oran 50-60 milyona kadar çıkmaktadır. Mekanik klavyelerin maliyeti fazla olduğundan membran klavyelere göre daha pahalıdır. Ömür açısından mekanik klavyeleri seçmek daha mantıklı olur. (alıntıdır)
Çoğu kişi sesi için alıyor. Ömürse dediğim gibi 5 senedir tık demedi çalışıyor membran klavyem. Alacak olsam iyi bir markanın yine membran klavyesini alırım. Switch sesi sinir bozucu bence. Yemişim ömrünü :)

Membran olunca ne oluyor ? 5 senedir aynı membran klavyeyi kullanıyorum. Arkadaşım 2 tane blue switch eskitti.
Hangi modelleri kullandı blue switch’de?
Kullansaydı düzgün bir klavye kullanırdı senin gibi uzun yıllar
Membran klavyelere bu klavyeler varken o kadar para verilmez

Kanka hotswappable klavye alırsan eğer kasaya zarar gelmediği sürece switch bozulsa bile değiştirir yoluna bakarsın lehimliler o konuda kötü

Sessiz klavye sevdiğim için almıştım 2022’de hala kullanıyorum gayet memnunum. Zamanında 500’e falan almıştık tabi. Şuan için F/P midir bilemem ama tavsiye ederim

Geri