Güzel gibi galiba red switch tam bilmiyorum ama .Buna da çökülür tek eksiği bilek desteği yok
CORSAIR CH-910D019-TR K60 Pro RGB Cherry Viola Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi
CH 910D019 TR K60 PRO RGB CHERRY VIOLA TURKCE MEKwww.mediamarkt.com.tr
2016 dan beri corsair strafe kullanıyorum. red switch olduğu için o sessizliğe alıştım. artık eskisi gibi daha fazla oyun için değil iş için kullanıyorum bilgisayarı. bundan dolayı ses gerçekten önemli benim için. bilek desteği kullanmadım strafe de ama artık kullanmam gerek. rgb fantezim yok ama mouse rgb olunca acaba klavyeyi de rgb mi alayım diye düşündüm ama çoğu klavyeden soğuma sebebim hep tuş sesi oluyor. bu da olmayacak sanırım. k68 ideal gibi görünüyor. 1200-1500 tl civarı red switch önerebileceğiniz başka bir klavye var mı acaba? biraz konu dışına çıkıyorum amaBilek desteği olsun, RGB önemli değil, suya vs. dayanıklı olsun, fiyatı biraz fazla olsada olur derseniz k68.
Sessiz olsun, İcue'dan RGB fantezileri yapayım, bilek desteği ve yay sesi önemli değil derseniz k60
Şahsen klavyenin en sevdiğim kısmı RGB. İnternetten değişik temalarda icue profilleri indirebiliyorsunuz.
Gamakayler vardı ama hala aynı fiyattalar mı bilmiyorum, ses için alacak olsam banggood'dan Gamakaylere bakardım switchleri güzel oluyor yay sesi vs. yok bildiğim kadarıyla. Küçük oluyorlar bence bir avantaj. Hyper X'de olabilir belki.2016 dan beri corsair strafe kullanıyorum. red switch olduğu için o sessizliğe alıştım. artık eskisi gibi daha fazla oyun için değil iş için kullanıyorum bilgisayarı. bundan dolayı ses gerçekten önemli benim için. bilek desteği kullanmadım strafe de ama artık kullanmam gerek. rgb fantezim yok ama mouse rgb olunca acaba klavyeyi de rgb mi alayım diye düşündüm ama çoğu klavyeden soğuma sebebim hep tuş sesi oluyor. bu da olmayacak sanırım. k68 ideal gibi görünüyor. 1200-1500 TL civarı red switch önerebileceğiniz başka bir klavye var mı acaba? biraz konu dışına çıkıyorum ama
hyperx bu var ama klavyeye çay döküldüğü için yeni klavyeyi acil almam lazım. online a özel fiyat olarak bu çıkıyor. yarın itopya beylikdüzünden k68 i alabilirim ama bunun kargo süresi de olacakGamakayler vardı ama hala aynı fiyattalar mı bilmiyorum, ses için alacak olsam banggood'dan Gamakaylere bakardım switchleri güzel oluyor yay sesi vs. yok bildiğim kadarıyla. Küçük oluyorlar bence bir avantaj. Hyper X'de olabilir belki.
Kutusu açılmış outlet ürünmüş. Bilemedim, zamlardan sonra pek bilemiyorum hangisinin fiyatını hakettiğini. Tuf k3'de bakabilirsiniz belki.hyperx bu var ama klavyeye çay döküldüğü için yeni klavyeyi acil almam lazım. online a özel fiyat olarak bu çıkıyor. yarın itopya beylikdüzünden k68 i alabilirim ama bunun kargo süresi de olacak
1199 tl ye buldum gaming.gen den. desteğin için çok teşekkür ederim. İyi gecelerKutusu açılmış outlet ürünmüş. Bilemedim, zamlardan sonra pek bilemiyorum hangisinin fiyatını hakettiğini. Tuf k3'de bakabilirsiniz belki.
aralarında dağlar kadar fark var attığın klavye bunun yanından geçemez tırnağı bile olamazhttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=12560 yakın zamanda bunu almıştım değiştirmeye değer mi numpad çok önemli değil
Yani öyle bir söyledin ki camdan atacaktım klavyeyiaralarında dağlar kadar fark var attığın klavye bunun yanından geçemez tırnağı bile olamaz
Hocam mağazaya özel gaming.gen de rog scope rx 1499 tl'ymiş. Eğer internetten sipariş ettiyseniz iptal edip rog scope alabilirsiniz isterseniz.1199 TL ye buldum gaming.gen den. desteğin için çok teşekkür ederim. İyi geceler