Neler Yeni

🔥İndirim Corsair K65 mini cherry mx speed Beyaz Renk 2490Tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,021
İsim
Murat Orhan
https://www.gateron.co/products/gateron-switch-set direkt adamlarin kendi verisini atiyorum ben adamlar 2mm diyorsa digerleri nasil 1mm diyebiliyor ?
Sen dalga mı geçiyorsun bu attığın sence optical mı? 3/5 pin de 1.0 seviyesine zaten hiçbir marka düşemez neredeyse.

Al

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
attigin klavyede bu switch kullanilmiyor ki yellow switch karsilastirmasini atiyorum bu attigin farkli sen anlamiyorsun cidden

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Rıfat Avcı
Şu kemove klavyenin beyazında silver switch seçeneği olsa yapıştırcam da Siyahta var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,021
İsim
Murat Orhan
attigin klavyede bu switch kullanilmiyor ki yellow switch karsilastirmasini atiyorum bu attigin farkli sen anlamiyorsun cidden
Ya dalga mı geçiyorsun hocam KLAVYE ELİMİN ALTINDA ona mı inanayım sana mı inanayım? Bu switch kullanılmıyor diyorsun hala. Rezil etmek istemiyorum ama madem inanmıyorsun al:
718bba85-1993-4962-9d7b-eb51afea20c9.jpg

Soldaki optical yellow switch'in altı sağdaki 3/5 pin yellow switchin altı. Şimdi anladın mı farkını?
e30e3846-6c77-4cb1-87ec-f025b09b55b5.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamakay MK61'de soldaki kullanıyor çünkü OPTICAL MECHANIC bir klavye. İstesem de 3/5 pin desteği olan başka bir switchi buna TAKAMAM.

Ayrıca elimde Gamakay MK61'in optical Red switchli versiyonu da var. Ek olarak Mizar MZ60ta var o da Optical blue switch.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Ya dalga mı geçiyorsun hocam KLAVYE ELİMİN ALTINDA ona mı inanayım sana mı inanayım? Bu switch kullanılmıyor diyorsun hala. Rezil etmek istemiyorum ama madem inanmıyorsun al:
Alıntıyı görüntüle

Soldaki optical yellow switch'in altı sağdaki 3/5 pin yellow switchin altı. Şimdi anladın mı farkını?
Alıntıyı görüntüle

Gamakay MK61'de soldaki kullanıyor çünkü OPTICAL MECHANIC bir klavye. İstesem de 3/5 pin desteği olan başka bir switchi buna TAKAMAM.

Ayrıca elimde Gamakay MK61'in optical Red switchli versiyonu da var. Ek olarak Mizar MZ60ta var o da Optical blue switch.

Attım Gamakay MK61 en iyi örneği.

Alakası yok saçmalıyorsun. Gamakay MK61 factory lubed Gateron G Pro yellow v2 switch kullanıyor dünyanın en iyi switchlerinden biri. K65 ise cherry switch kullanıyor ortalama bir switch anca gaterona yakın bile değil. Gamakay'ın PBT Pudding keycapsleri var K65'in keycapleri zar zor PBT denecek seviyede. Gamakay'ın kasa kalitesi Corsairden Kat kat daha iyi aynı şekilde yazılımı da öyle.
burada dedigin switcleri karsilastirdim senin suan gosterdigin switcler bu yazdigin switch degil ben 1. versiyon ve 2. versiyonu speed ile karsilastirdim ekstra olarak attigin diger klavyede bu switch yok dedim gamakay yazdigini fark etmedim burda yazdigin uzerinden karsilastirma yaptim

lubed switch hic atmamisim farkindaysan hep normal yellow karsilastirdim

gateron yellowlarin gelistirilmis versiyonlari bu attigin bu silverdan daha hizli

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,021
İsim
Murat Orhan
burada dedigin switcleri karsilastirdim senin suan gosterdigin switcler bu yazdigin switch degil ben 1. versiyon ve 2. versiyonu speed ile karsilastirdim ekstra olarak attigin diger klavyede bu switch yok dedim gamakay yazdigini fark etmedim burda yazdigin uzerinden karsilastirma yaptim

lubed switch hic atmamisim farkindaysan hep normal yellow karsilastirdim

gateron yellowlarin gelistirilmis versiyonlari bu attigin bu silverdan daha hizli

Benim sana attigim Switch tam bahsettiğim Switch. Optical yellowlarin hepsi bu değere sahip sadece lube gibi farklar oluyor. Normal yellowdan kasıt zaten optical yellow. Gamakayda optical lubed yellow var.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,322