Neler Yeni

🔥İndirim Corsair K65 mini cherry mx speed Beyaz Renk 2490Tl

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Beğenmedim ya gateron optical yellow devamke
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kailh i geç hayır gelmez fanatic speed silver olabilir bu fiyata hazır flamingo alınamıyorken
Kailh switch gateronu tekler bro normal kailhbsilver değil kailh speed silver. Neredeyse hazır hiçbir klavyede bulamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,021
İsim
Murat Orhan
Kailh switch gateronu tekler bro normal kailhbsilver değil kailh speed silver. Neredeyse hazır hiçbir klavyede bulamazsın.
Banane yine de kailh

Gateron devamke

xsentinel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Nurullah Ensar Taşar
Bunu alanın kendine saygısı yoktur. Bu paralara Epomakerlar ve Akko'lar mevcutken Ch*rry switch klavyeye 2500 vermeyin.

Abovv bide miniymiş. 1300 TLlik Gamakay MK61 ağlatır bunu.
Dostum seni bütün klavye konularında görüyorum ilk görünce bu mal kim bize ucuz klavye yedirmeye çalışır dedim ama baktım iyi klavye yolluyormuşsun ama bu klavye aliexpress dışında başka yerlerde var mıdır çünkü kargo 1 ay sürüyor o kadar ne bekliyecez

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Dostum seni bütün klavye konularında görüyorum ilk görünce bu mal kim bize ucuz klavye yedirmeye çalışır dedim ama baktım iyi klavye yolluyormuşsun ama bu klavye aliexpress dışında başka yerlerde var mıdır çünkü kargo 1 ay sürüyor o kadar ne bekliyecez
aliexpressden devamli alisveris yapiyorum aras kargo ile geliyor vergisi odenen urunler ortalama 15 gun icinde teslim ediliyor

kailh speed silver ile gateron lubed yellow v2 karsilastirildiginda basma agirligi sebebiyle lubed yellow v2 daha onde oluyor travel distance 1.1

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,021
İsim
Murat Orhan
Amazon üzerinden alınanlar 1 hafta 10 gün içinde geliyor keza aliexpresstekilerde 15 gün civarı sürüyor artık.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
aliexpressden devamli alisveris yapiyorum aras kargo ile geliyor vergisi odenen urunler ortalama 15 gun icinde teslim ediliyor

kailh speed silver ile gateron lubed yellow v2 karsilastirildiginda basma agirligi sebebiyle lubed yellow v2 daha onde oluyor travel distance 1.1
Travel distance ne alakası var? O zaman travel distance en düşük olan siwtch en iyisidir diyebilir miyiz? Kailh'te 0.2mm basma devreye sokme var. Ve bu da onu önde tutuyor.

xsentinel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Nurullah Ensar Taşar
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,021
İsim
Murat Orhan
Y
Tamam hocam düşüneceğim teşekkürler

Hocam yellow switchliyi alacağım ama güvenemedim ya siz hiç alışveriş yaptınız mı buralardan bi güvenebilsem çok beğendim güzel klavyeymiş ama
Yaptım hocam merak etmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Travel distance ne alakası var? O zaman travel distance en düşük olan siwtch en iyisidir diyebilir miyiz? Kailh'te 0.2mm basma devreye sokme var. Ve bu da onu önde tutuyor.
hiz karsilastirmasi yapildiginda travel distance ve basma agirligi onemli oluyor buna gore kagit ustunde bu sekilde veriler

Tamam hocam düşüneceğim teşekkürler

Hocam yellow switchliyi alacağım ama güvenemedim ya siz hiç alışveriş yaptınız mı buralardan bi güvenebilsem çok beğendim güzel klavyeymiş ama
satin alirken vergiyide odediginden emin ol eger o sekilde alirsan aras kargo oduyor gumruk vergisini alirken oduyorsun daha hizli eline ulasiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom