Yurtiçine çalışsanız ne dediğimi anlardınızYurtdışına çalışıyorum Türkçe klavyeyi ezbere biliyorum gerektiğinde win+space ile değişip türkçe karakter kullanıyorum. Yerini bilen için sıkıntı değil gerektiğinde. Bilmiyorum herkesin kendi tercihi.
Yurtiçine çalışsanız ne dediğimi anlardınızYurtdışına çalışıyorum Türkçe klavyeyi ezbere biliyorum gerektiğinde win+space ile değişip türkçe karakter kullanıyorum. Yerini bilen için sıkıntı değil gerektiğinde. Bilmiyorum herkesin kendi tercihi.
Nereye çalıştığının bir önemi yok, kod içi Türkçe karakter tercih edilmiyor hocam. Üniversitede bile hocalar kızıyor Türkçe karakter kullanıncaBen de öyle düşünüp almıştım ama el altında TR klavye olmadan zorluyor. Ayrıca yurt dışına çalışmıyorsan türkçe karakterde kullanman gerekiyor zaten.
Ekip ile konuşmak için filan olabilir yani yeri geldiğinde.Nereye çalıştığının bir önemi yok, kod içi Türkçe karakter tercih edilmiyor hocam. Üniversitede bile hocalar kızıyor Türkçe karakter kullanıncadaha TR karakter isteyen görmedim bugüne kadar
C++ oyun geliştiricisiyim Londra da bir oyun şirketinde çalışıyorum.Yurtiçine çalışsanız ne dediğimi anlardınızBende 15 yıldır klavye kullanıyorum ezbere biliyorum ancak hızlı yazarken özellikle simgeler kafa karıştırıyor. Bu arada hangi alandasınız hocam
Ekip ile konuşmak için filan olabilir yani yeri geldiğinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
C++ oyun geliştiricisiyim Londra da bir oyun şirketinde çalışıyorum.
Hocam benimki daha çok frontend kısmında yaşadığım bir sorun sürekli klavye dili değiştirmek can sıkıcı oluyor. Ona gerek olmayan alanlarda dediğiniz gibi ingilizce daha iyidir.Nereye çalıştığının bir önemi yok, kod içi Türkçe karakter tercih edilmiyor hocam. Üniversitede bile hocalar kızıyor Türkçe karakter kullanıncadaha TR karakter isteyen görmedim bugüne kadar
İşte kişisel tercih kendim için konuştum biraz.Hocam benimki daha çok frontend kısmında yaşadığım bir sorun sürekli klavye dili değiştirmek can sıkıcı oluyor. Ona gerek olmayan alanlarda dediğiniz gibi ingilizce daha iyidir.