🔥İndirim Logitech Mx Keys Mini 2000 TL

seyfx

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Elimdeki Rog Falchion RX satılsa alırdım🫠 merak ettiğim bir ürün. Alana hayırlı olsun

Büyük boy siyahını takip ediyordum, acaba taşıması zor mu olur mini mi alsam derken bu çıktı önüme. Ne yapsak bilemedim, beyaz da pek tercihim değildir.

Büyük boy siyahını takip ediyordum, acaba taşıması zor mu olur mini mi alsam derken bu çıktı önüme. Ne yapsak bilemedim, beyaz da pek tercihim değildir.
Ofiste bi dönem siyahının minisini kullandım , taşıması çok kolay ve tatmin edici bir klavye bence. Macbook klavyesine yakın bir hissi var

İki boyu da var bende konfor istiyorsan tam boy laptop çantasına filan koyacaksan mini olanı

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Sebep? Ne iş yaptığına göre değişir. Kodlama için süper tuşların konumları filan TR klavye çekilecek çile değil.
Ben de öyle düşünüp almıştım ama el altında TR klavye olmadan zorluyor. Ayrıca yurt dışına çalışmıyorsan türkçe karakterde kullanman gerekiyor zaten.

Ben de öyle düşünüp almıştım ama el altında TR klavye olmadan zorluyor. Ayrıca yurt dışına çalışmıyorsan türkçe karakterde kullanman gerekiyor zaten.
Yurtdışına çalışıyorum Türkçe klavyeyi ezbere biliyorum gerektiğinde win+space ile değişip türkçe karakter kullanıyorum. Yerini bilen için sıkıntı değil gerektiğinde. Bilmiyorum herkesin kendi tercihi.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,935
Üyeler
184,081
Son üye
Lepays1881
Geri