Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Logitech MX Keys Klavye 1277 TL Kapışın - Yazılımcılar özellikle baksın :)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Red switch zaten sessiz hocam tuş sesi falan az. Ayrıca mx keys de membrane olmasına rağmen çok ses çıkarıyor.

Siz denedinizmi bilemiyorum ancak macin butterfly switchleri gibi notebook klavyesi gibi (ciklet) ile mekaniğin sesini kıyaslamak pek doğru değil hali hazırda cherry red li vigor kullanıyorum ve yanına mx aldım. Bu klavyenin kullanım amacı duruma göre ihtiyac veya değil kısmını belirliyor aslında.

Örn bende sadece odamda 2 masaüstü 1 notebook mevcut dolayısı ile benim icin muazzam kurtarıcı ayrıca unify alıcısı sayesinde kablosuz yine unify özellikli diğer ürünşeri de tek dongle ile kullanıyor olmak yeri geldiğinde tablete bile bağlayabilmek benim icin usb yada typ c tek bir cihaza bağlamaya nazaran daha cazip kılıyor.

Tüm bunların dışında 3.5 yaşında ikizlerim var onların rahat uyuması herşeye değer. Ses az cok kişiye göre değişir ama yogun bir yazımda ciddi bir ses oluşabiliyor. Mekanik hangi switch olursa olsun.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bence parasının hakkını vermiyor bu klavye. 1200tl ye ne klavyeler alınır.
Harbiden 1200 TL'ye toplama klavye bile yapılır aslında ama galiba millet neden Apple'ın çevre birimlerini alıyorsa aynı nedenden bunu alıyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,240
İsim
Diyarhan
Amacına göre değerlendirin. herkes oyuncu değil

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
İndirim bitti arkadaşlar umarım ihtiyacı olan faydalanan olmuştur.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Tekrar stokta ihtiyacı olanlar kaçırmasın

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Klavyenin amacı çok farklı ,saçma sapan kıyaslamalar var yorumlarda bu bir oyun klavyesi değil .
Profesyonel anlamda iş yapan,edit ve benzeri işler ile meşguliyeti olan sessizlik ve kalite isteyenlerin tercih ettiği bir ürün.

Mekanik ile bunu karşılaştırmak çok çok uzak olaylar .
Kaliteyi mekanik sananları görmek üzdü.

kırmızışarapp

80+ Silver
Wireless ve pahalı olduğunu görünce aklıma yeni çıkan Logitech Pop Keys geldi. Adamlar 1 günde alıyor, bizde asgari ücretin yarısı...

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Kara Kartal
800-850 tl olsa alırım 1300 tl çok fazla

Checkmate

80+ Silver
Siz denedinizmi bilemiyorum ancak macin butterfly switchleri gibi notebook klavyesi gibi (ciklet) ile mekaniğin sesini kıyaslamak pek doğru değil hali hazırda cherry red li vigor kullanıyorum ve yanına mx aldım. Bu klavyenin kullanım amacı duruma göre ihtiyac veya değil kısmını belirliyor aslında.

Örn bende sadece odamda 2 masaüstü 1 notebook mevcut dolayısı ile benim icin muazzam kurtarıcı ayrıca unify alıcısı sayesinde kablosuz yine unify özellikli diğer ürünşeri de tek dongle ile kullanıyor olmak yeri geldiğinde tablete bile bağlayabilmek benim icin usb yada typ c tek bir cihaza bağlamaya nazaran daha cazip kılıyor.

Tüm bunların dışında 3.5 yaşında ikizlerim var onların rahat uyuması herşeye değer. Ses az cok kişiye göre değişir ama yogun bir yazımda ciddi bir ses oluşabiliyor. Mekanik hangi switch olursa olsun.
Ne kadar uzatmışsın herkesin tercihi farklıdır. Amma direttin..
Amacına göre değerlendirin. herkes oyuncu değil
Bu klavyenin amacı gaming olmak değil haberin olsun
Mekanik klavyelerin ilk üretim amacı oyun değil bu arada haberiniz olsun. 1973 yılında cherry tarafından üretilmiş, 1973 evet. Klavyenin amacı membrane klavyeye göre sağlam olması. Her tuşun minimum 50m basım ömrü var. Orduda kullanılmak için tasarlanmış. Mekanik klavye görünce HaHahHah GaMiNg diyen insanlardansanız bilemem.
Klavyenin amacı çok farklı ,saçma sapan kıyaslamalar var yorumlarda bu bir oyun klavyesi değil .
Profesyonel anlamda iş yapan,edit ve benzeri işler ile meşguliyeti olan sessizlik ve kalite isteyenlerin tercih ettiği bir ürün.

Mekanik ile bunu karşılaştırmak çok çok uzak olaylar .
Kaliteyi mekanik sananları görmek üzdü.
Mekanik klavye pahalı bir şey maliyetli bir şey mekanik kavye ile membrane klavyeyi aynı fiyata satılması saçma, satılmaması lazım.
Mekanik klavye ile kıyaslamamın nedeni pahalı switche (cherry) sahip klavye bile 1000tl ye bulunabiliyor, bu aldığın klavyenin maliyeti 200tl değil.

Bunun haricinde mekanik klavyenin olayı sağlam olması, 10yıldır aynı klavyeyi sıkıntısız kullanan insanlar var, mekanik klavye görünce HahahHhHahh GaMiNg diyorsanız konuşmayalım.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Hali hazırda 2001 yılından beri kullanılmakta olan yaklaşık 3500 adet civarında terminalin teknik uzmanıyım. Üzerinde kahve rengi ve siyah olmak üzere yüzlerce mekanik switchli klavye mevcut. Mekanik klavye gaming klavyedir diye bir yazımı mı gördünüz bilemiyorum ancak yazdığım yazının sizin yazdığınız cevap ile uzaktan yakından alakası yok.

Neyse ürünü alacak arkadaşlar zaten neyin ne olduğunu bilen kullanıcılardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim bitti arkadaşlar. Bilginize.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Ömer
Mekanik klavyelerin ilk üretim amacı oyun değil bu arada haberiniz olsun. 1973 yılında cherry tarafından üretilmiş, 1973 evet. Klavyenin amacı membrane klavyeye göre sağlam olması. Her tuşun minimum 50m basım ömrü var. Orduda kullanılmak için tasarlanmış. Mekanik klavye görünce HaHahHah GaMiNg diyen insanlardansanız bilemem.

Mekanik klavye pahalı bir şey maliyetli bir şey mekanik kavye ile membrane klavyeyi aynı fiyata satılması saçma, satılmaması lazım.
Mekanik klavye ile kıyaslamamın nedeni pahalı switche (cherry) sahip klavye bile 1000tl ye bulunabiliyor, bu aldığın klavyenin maliyeti 200tl değil.

Bunun haricinde mekanik klavyenin olayı sağlam olması, 10yıldır aynı klavyeyi sıkıntısız kullanan insanlar var, mekanik klavye görünce HahahHhHahh GaMiNg diyorsanız konuşmayalım.
Susar mısın artık lütfen? Arkadaşım her şeyden önce şunu bilmen lazım ki renkler ve tercihler sorgulanamaz bunu idrak et öyle diyalog kurarız belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom