Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Üzüldüm ,benim ağzımdan mekanik gaming içindir diye bir şey çıkmadı ek olarak yukarıda üstüne bastıra bastıra “SESSİZLİK ve KALİTE” isteyen arkadaşlar için diye belirtmişken mekanik gaming mevzusu ne alaka çözemedim ki zaten beni tanımadığın belli çünkü forumda birçok mekanik veya ofis klavyesini kullanmış ve aynı zamanda incelemiş hem oyun hem de iş tarafında aktif olan biri olarak hiçbir klavyeyi belli bir sınıfa öznelleştirmeyeceğimi de atlamışsın.Mekanik klavyelerin ilk üretim amacı oyun değil bu arada haberiniz olsun. 1973 yılında cherry tarafından üretilmiş, 1973 evet. Klavyenin amacı membrane klavyeye göre sağlam olması. Her tuşun minimum 50m basım ömrü var. Orduda kullanılmak için tasarlanmış. Mekanik klavye görünce HaHahHah GaMiNg diyen insanlardansanız bilemem.
Mekanik klavye pahalı bir şey maliyetli bir şey mekanik kavye ile membrane klavyeyi aynı fiyata satılması saçma, satılmaması lazım.
Mekanik klavye ile kıyaslamamın nedeni pahalı switche (cherry) sahip klavye bile 1000tl ye bulunabiliyor, bu aldığın klavyenin maliyeti 200tl değil.
Bunun haricinde mekanik klavyenin olayı sağlam olması, 10yıldır aynı klavyeyi sıkıntısız kullanan insanlar var, mekanik klavye görünce HahahHhHahh GaMiNg diyorsanız konuşmayalım.
Konudaki arkadaşlar da dahil ağzımızdan Bu klavyeyi alın! Mekanik oyuncu klavyesidir kaçılın!! diye bir şey çıkmıyor.Bu iş zevk ve renk meselesi ama şu klavyeye gidip maks 200 liralık fiyatını hak etmiyor dersen gülerler .Sana göre 1200 lira etmeyebilir ama gidip bunu 200 liraya yayman vs çok komik görünen olay.
Fiyatlandırma tarafında ürünün kalitesiz olduğunu nerden çıkardın onu hiç çözemedim zaten her şeyden başka bu bir kablosuz klavye,neden kablolu mekanik klavyeler ile karşılaştırılıyor o da apayrı bir soru.
Yukarıdaki arkadaş sana ince ince neden bu fiyatlarda olduğunu neden tercih edildiğini anlatmış ama sen agresif bir şekilde mekanik savunulucuğu yaptığın için bu yazdığım mesaj da muhtemelen düşüncelerini pek değiştirmeyecektir .
Mesele kalite veya mekanik membrane mevzusu değil ,her ürünün bir amacı var her ürünün tercih edilmesi için sebepleri var.
Bu alınmaz şunu alın demek için önerdiğin ürünün her bakımdan daha iyi olması gerekiyor.
Mekanik klavyeler ile bu klavyeyi karşılaştırmak bile hatayken bu tabirler anlamsız .
Son düzenleme: