Neler Yeni

Corsair K68 Red Switch nasıldır

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar Hyperx Alloy FPS PRO Blue switch klavyem var. Çok sesli olduğu için red switch ile takas etmek istiyodum. K68 ile istedi biri. Klavye nasıldır tuş, boya, switch kalitesi nasıldır ?

Oktay58

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Oktay Nuri Orhon
İyidir dostum kalite konusunda alınabilir blue swtichten sıkıldıysan bende k70 rgb lux kullanıyorum memnunum

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
K68 RGB kullanıyorum, sesi tabii ki mavi switch'e göre çok daha az ancak yine de sesli.
Keycap'lerinde pek bir sorun yaşamadım, ama birkaç tuşun uzun süreli kullanımdan dolayı aşındığını söyleyebilirim, ha bu biraz benim kabahatim çünkü tırnaklarım çok uzun ve ben keycap'e sürtüyorum, sen yapmazsan sorun yok :D.
1607267910444.png

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
K68 RGB kullanıyorum, sesi tabii ki mavi switch'e göre çok daha az ancak yine de sesli.
Keycap'lerinde pek bir sorun yaşamadım, ama birkaç tuşun uzun süreli kullanımdan dolayı aşındığını söyleyebilirim, ha bu biraz benim kabahatim çünkü tırnaklarım çok uzun ve ben keycap'e sürtüyorum, sen yapmazsan sorun yok :D.
Alıntıyı görüntüle
Tamam çok teşekkür ederim. Sence takas etmelimiyim CSGO oynuyorum sadece

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Tamam çok teşekkür ederim. Sence takas etmelimiyim CSGO oynuyorum sadece
Alloy fps pro red switch ile takas etsen bence çok daha güzel olur CSGO oyuncususun alloy fps pro çok iyi bir klavye red olanını takas etmeye calis yoksa bu da guzel klavye :)

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Alıntıyı görüntüle
Amanın o nasıl tırnak öyle tuşu kazımışsın resmen :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Alıntıyı görüntüle
keçeli kalemle boyarsın knk :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,043
Üyeler
167,597
Son üye
gençmimar
Top Bottom