Blue'ya göre çok daha sessiz fakat hızlıca yazdığında mesela ses çıkartabiliyor yine de.red switch sessiz dimi blue gibi değil
Tamam çok teşekkür ederim. Sence takas etmelimiyim CSGO oynuyorum sadeceK68 RGB kullanıyorum, sesi tabii ki mavi switch'e göre çok daha az ancak yine de sesli.
Keycap'lerinde pek bir sorun yaşamadım, ama birkaç tuşun uzun süreli kullanımdan dolayı aşındığını söyleyebilirim, ha bu biraz benim kabahatim çünkü tırnaklarım çok uzun ve ben keycap'e sürtüyorum, sen yapmazsan sorun yok.
Alıntıyı görüntüle
Sessizliğe ihtiyacın varsa değişebilirsin evet.Tamam çok teşekkür ederim. Sence takas etmelimiyim CSGO oynuyorum sadece
Alloy fps pro red switch ile takas etsen bence çok daha güzel olur CSGO oyuncususun alloy fps pro çok iyi bir klavye red olanını takas etmeye calis yoksa bu da guzel klavyeTamam çok teşekkür ederim. Sence takas etmelimiyim CSGO oynuyorum sadece
Kalitesi oldukça iyi. ÖneriyorumArkadaşlar Hyperx Alloy FPS PRO Blue switch klavyem var. Çok sesli olduğu için red switch ile takas etmek istiyodum. K68 ile istedi biri. Klavye nasıldır tuş, boya, switch kalitesi nasıldır ?
Amanın o nasıl tırnak öyle tuşu kazımışsın resmenK68 RGB kullanıyorum, sesi tabii ki mavi switch'e göre çok daha az ancak yine de sesli.
Keycap'lerinde pek bir sorun yaşamadım, ama birkaç tuşun uzun süreli kullanımdan dolayı aşındığını söyleyebilirim, ha bu biraz benim kabahatim çünkü tırnaklarım çok uzun ve ben keycap'e sürtüyorum, sen yapmazsan sorun yok.
Alıntıyı görüntüle
keçeli kalemle boyarsın knkK68 RGB kullanıyorum, sesi tabii ki mavi switch'e göre çok daha az ancak yine de sesli.
Alıntıyı görüntüle