Corsair K68 Yay sesi

Dambıldor

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,616
Klavyenin ışıklarında problem olduğu için garantiye gitti değişim talebi çıktı. Bugün yenisi geldi fakat oyun oynarken felan hiç gelmiyor da bu yazı yazarken tuşlara biraz daha sert bastığım için muhtemelen alt taraftaki demir plakadan ses geliyor.(Eskisin de daha çok ve farklı ses vardı bunda o kadar yok) Yok mu bunun çözümü? Çünkü bu ses olmayan mekanik klavye neredeyse görmedim. (Hiç razer rastlamadım belki yoktur) Sorum bu klavyeyi geçen sene 400 liraya almıştım şimdi değişimden de geldi belki satarım sıfır şekilde hiç sıfır yay sesi çıkaran klavye var mı hiç piyasa da? En azından yakın zaman da değişirim muhtemelen yay sesi olmayan bir model almak istiyorum.

Bende red kullandım bir dönem ister istemez yay seni oluyor. Sana gelen ürün yeni serilerdense zaten geçmiş olsun. Yay sesi olmayan yok. Sana tavsiyem Logitech g413 carbon al. yalnız dikkat et Blue veya Liner switch olmasın. Romer G Tactile Switch modeli olsun. Yay sesi yok denecek kadar az. Yaklasıp sert basıp çekmezsen duyulmaz. Bütcen yeterse g513 de alabilrisin. Ama dediğmi gibi Romer G Tactile switch olmasına dikkat et.

Bende red kullandım bir dönem ister istemez yay seni oluyor. Sana gelen ürün yeni serilerdense zaten geçmiş olsun. Yay sesi olmayan yok. Sana tavsiyem Logitech g413 carbon al. yalnız dikkat et Blue veya Liner switch olmasın. Romer G Tactile Switch modeli olsun. Yay sesi yok denecek kadar az. Yaklasıp sert basıp çekmezsen duyulmaz. Bütcen yeterse g513 de alabilrisin. Ama dediğmi gibi Romer G Tactile switch olmasına dikkat et.
Tactile istemiyorum red gibi lineer olsun. Dediğim gibi eğer aşırı sert basmazsam duyulmuyor fakat ileride yenisine geçince yay sesi istemiyorum ses konusunda pc fan sesleri olarak da her anlamda takıntım var.

Tactile istemiyorum red gibi lineer olsun. Dediğim gibi eğer aşırı sert basmazsam duyulmuyor fakat ileride yenisine geçince yay sesi istemiyorum ses konusunda pc fan sesleri olarak da her anlamda takıntım var.
Tactile neden istemiyorsun? Redden daha sessiz ve daha hızlı.

Eskiden outemu kullanıyordum ve yay sesi çok net duyuluyordu fakat gateronda hiç bir şekilde duymuyorum sert basınca ve çok yaklaşınca duyuyorum, deneyebilirsin banggood'dan alıp.

Bu arada gateron brown alma yay sesi gibi bir ses problemi var onun, bende yellow var hiç yok yay sesi neredeyse red alabilirsin sende.

Geri