teşekkür ederim önerilerin için ama tam boy ve medya tuşları olan klavye istiyorum.Diğer forumlarda MK.2 model ile memnun olmayan bir sürü insan vardı... Ve sen de diyorsun eski bir klavye... Bence başka klavyelere yönel;
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...tr.banggood.com
Flare 2 al direk oraya kadar çıkacaksan...teşekkür ederim önerilerin için ama tam boy ve medya tuşları olan klavye istiyorum.
![]()
SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.793,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Corsair K70 RGB MK.2 CH-9109010-TR Cherry MX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K70 RGB MK.2 CH-9109010-TR Cherry MX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair K70 RGB MK.2 CH-9109010-TR Cherry MX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bunlar arasında kalmıştım ama apex 7 oled ekran nedeniyle gereksiz pahalı ve kullanacağım bir şey bile değil. blackwidow ise green switch olduğu için fazla sesli diyor herkes. rog strix flare ve k70 mk.2 arasında kalıyorum, corsair 1000 lira daha ucuz olmasına rağmen özellikleri ve albenisi daha fazla geliyor bana şu an.
k70'te ne gibi şikayetler vardı rica etsem yazar mısın?
stok yok şu an, bulamıyorum. ayrıca +5k değil mi bu?Flare 2 al direk oraya kadar çıkacaksan...
Hayır 3k falandı stok bitmiş sahibinden'de sıfır kapalıkutu satan vardır bir bakın...stok yok şu an, bulamıyorum. ayrıca +5k değil mi bu?