🔥İndirim Corsair Katar Pro CH-930C011 109 TL

nhunter

80+
Reaksiyon skoru
75
Amazon prime day fırsatlarında, amazon prime üyelerine özel corsair katar pro 134 TL. Ürünü sepete ekledikten sonra ödeme kısmına geldiğinizde, amazon mobil uygulamasında 100 TL ve üzeri ürünlerde geçerli olan 25app kodunu yazarak 108 TL' ye kadar fiyatı düşürebilirsiniz. Ve amazon prime üyeliği ilk ay bedava. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Çok iyi fiyat. 100 TL'ye Corsair ürün alınabileceği aklıma gelmezdi.

Amazon prime day fırsatlarında, amazon prime üyelerine özel corsair katar pro 134 TL. Ürünü sepete ekledikten sonra ödeme kısmına geldiğinizde, amazon mobil uygulamasında 100 TL ve üzeri ürünlerde geçerli olan 25app kodunu yazarak 108 TL' ye kadar fiyatı düşürebilirsiniz. Ve amazon prime üyeliği ilk ay bedava. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
Küçük diyenler var lakin bu fiyat da daha iyi ürün olduğunu sanmıyorum çok iyi fiyat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fırsat Fiyatı:133,96 TL
yazıyor bende :/
25app kodunu yazarak indirim kazanabiliyorsun

Gecen hafta mouse aldım kendime bu ürünün indirime gireceğini ve bu kadar asagi düşecegini bilseydim kesinlikle bunuda alırdım resmen bedava suanda

2.5 ay önce bu mouseyi almıştım 99tl'ye;
sensörüne göre baya iyi aldım diye düşüyordum ama bu daha iyiymiş :D

Her zaman denk gelmez zaten böyle fırsatlar. Güle güle kullanın hocam.

O mouseyi satıp yurtdışında tatil yapın bence. Daha iyi bir yatırımcı görmedim.

Arkadaşlar aynı kodu ben de yazıyorum girdiğiniz promosyon kodu, satın alma işleminde kullanılamaz diyor. Başka bir çözümü var mı ?

Şimdi gördüm a320 de güzel bir fiyata düşmüş en azından 355 e alınıyor.

Geri