Karam alkhaldi
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
hangisi daha iyi sizce???
Katar Pro bütçe artarsa Rival 3. En son bizim buradaki Teknosa da Rival 3 340 TLydihangisi daha iyi sizce???
Rival 3 bimde 220 kıytı köşe bimlere bak bulabilir hala.Katar Pro bütçe artarsa Rival 3. En son bizim buradaki Teknosa da Rival 3 340 TLydi
İmkansız hocam. Şuana kadar Rival 3 hiç bir bimde kalmamıştır. Tabii aşırı derecede şanslı değilseRival 3 bimde 220 kıytı köşe bimlere bak bulabilir hala.
gördüm kanka dünİmkansız hocam. Şuana kadar Rival 3 hiç bir bimde kalmamıştır. Tabii aşırı derecede şanslı değilse![]()
bütçem 160Katar Pro bütçe artarsa Rival 3. En son bizim buradaki Teknosa da Rival 3 340 TLydi
Burada var, geldiği günden beri duruyor.İmkansız hocam. Şuana kadar Rival 3 hiç bir bimde kalmamıştır. Tabii aşırı derecede şanslı değilse![]()
Vallaha ben amasyadayım şehirdeki bütün bimleri gezdim (yaklaşık 15-20 tane). 1 tane bile yoktu.gördüm kanka dün![]()
Siz ne kadar şanslısınız ya. Ben bütün Bimleri gezdim şehirdeki 1 tane bile yoktu. Bende diğer alternatiflere yöneldim.Burada var, geldiği günden beri duruyor.
Katar Probütçem 160
bu fiyata göre hangi fareyi önerirsiniz?
bende kayserideyim hala görüyorum.Burada var, geldiği günden beri duruyor.
Hocam eğer ki eliniz aşırı büyük değil, orta boyutlu ise şahsi olarak Katar Pro öneririm. Ben kullanıyorum ve gayet iyi.bütçem 160
bu fiyata göre hangi fareyi önerirsiniz?
Rampage gördüysen ele kardeşim.hangisi daha iyi sizce???
Bir ben bahtsız Bedeviyim herhaldebende kayserideyim hala görüyorum.
Güven sorunu olmasa, isteyene kargolardım. Açıkçası uğraşasım gelmiyor.Siz ne kadar şanslısınız ya. Ben bütün Bimleri gezdim şehirdeki 1 tane bile yoktu. Bende diğer alternatiflere yöneldim.