Corsair Katar Pro vs Logitech G300s vs Razer DeathAdder V2 Mini

Corsair Katar Pro vs Logitech G300s vs Razer DeathAdder V2 Mini

• Corsair katar pro

Oylar: 0 0.0%
  • g300s

Oylar: 0 0.0%
  • Razer Deathadder v2 mini

Oylar: 1 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    1
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
350
Corsair Katar Pro
G300S
Razer DeathAdder V2 Mini

İyi forumlar. 300tl civarı mouse almayı düşünüyorum. Aklımda bu üç model var. Bu modeller arasından hangisini önerirsiniz. Bu fiyat aralığında sizin önerebileceğiniz mouse varsa onuda yazarsanız sevinirim.

Corsair Katar Pro
G300S
Razer DeathAdder V2 Mini

İyi forumlar. 300tl civarı mouse almayı düşünüyorum. Aklımda bu üç model var. Bu modeller arasından hangisini önerirsiniz. Bu fiyat aralığında sizin önerebileceğiniz mouse varsa onuda yazarsanız sevinirim.
sahibindende şuan mira s'ler 300-400 satılıyor bence onlardan al. elimde katar pro, viper mini ve mira s var. hk gaming açık ara önde.

Razer deathadder v2'yi tercih etmelisin. G300s alma sakın. Katar pro da alma bence lod sorunu var diyorlardı. Bende Katar pro xt var bunda o sorun yok ama xt olmayan sürümde var diyorlardı.

Corsair Katar Pro
G300S
Razer DeathAdder V2 Mini

Katar Pro kullanıyorum gayet memnunum, kendisi çok büyük eller için uygun olmamakla beraber dokusu vs. gayet hoş. Eğer rgb takıntınız varsa burada sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir zira sadece tekerleğin etrafında bir rgb mevcut. Fakat driverda bir çok renk ve mod seçeneği var yani yeterli.
Tavsiye ederim.

Corsair Katar Pro
G300S
Razer DeathAdder V2 Mini

v2 alinir g300s yerine ise g102

Razer deathadder v2'yi tercih etmelisin. G300s alma sakın. Katar pro da alma bence lod sorunu var diyorlardı. Bende Katar pro xt var bunda o sorun yok ama xt olmayan sürümde var diyorlardı.
razerdada lod sorunu var bu arada beni rahatsız etmiyodu

Lod FPS oynayacaklar için çok ciddi bir sorun bence ya. Onun dışında bence de bir önemi yok.
şahsen çok fps oynamam ama oynadığım zamanlar koldan oynuyorum bilekten oynayan biri için sorun olabilir

şahsen çok fps oynamam ama oynadığım zamanlar koldan oynuyorum bilekten oynayan biri için sorun olabilir
Evet koldan için sorun yok bende koldan oynuyorum. Bilekten oynayanlar için aim kayacağı için küfür bile yenilebilir :) bilekciler dikkat etsin bu duruma :D

Corsair Katar Pro
G300S
Razer DeathAdder V2 Mini

v 2 mini var memnunum anlatmaya gerek yok

Geri