F fako33 80+ Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Fahreddin EHLİZ 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Alexa yazmış: Öyle görünüyor. Devamı için tıklayın... Mousepad yerine katar proyu geri iade ettim rival 3 wireless aldım sensörü çok daha iyi olduğu için mousepadde sorun çıkarmaz diye düşünüyorum
Alexa yazmış: Öyle görünüyor. Devamı için tıklayın... Mousepad yerine katar proyu geri iade ettim rival 3 wireless aldım sensörü çok daha iyi olduğu için mousepadde sorun çıkarmaz diye düşünüyorum
DeoNade 80+ Bronze Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 830 2 Aralık 2021 #15 fako33 yazmış: Mousepad yerine katar proyu geri iade ettim rival 3 wireless aldım sensörü çok daha iyi olduğu için mousepadde sorun çıkarmaz diye düşünüyorum Devamı için tıklayın... hocam aynı durum bende de var pişman oldum aldığıma , g300s mouse pad ile kullanıyordum dediğiniz gibi takılmalar oldu. mouse padsiz de kullanmak saçma geldi. şuan memnun musunuz rival 3 'ten ?
fako33 yazmış: Mousepad yerine katar proyu geri iade ettim rival 3 wireless aldım sensörü çok daha iyi olduğu için mousepadde sorun çıkarmaz diye düşünüyorum Devamı için tıklayın... hocam aynı durum bende de var pişman oldum aldığıma , g300s mouse pad ile kullanıyordum dediğiniz gibi takılmalar oldu. mouse padsiz de kullanmak saçma geldi. şuan memnun musunuz rival 3 'ten ?
4emirrr 80+ Bronze Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 990 Dahası Reaksiyon skoru 442 Konum Yatakta İsim Emir Kara 2 Aralık 2021 #16 steelseries qck öneririm bende alıcaktım kargomu göndermeyip paramı iade etmişlerdi trendyol sağolsun 6 yıllık mousepad kullanıyorum sayelerinde fako33 yazmış: 100 max Devamı için tıklayın...
steelseries qck öneririm bende alıcaktım kargomu göndermeyip paramı iade etmişlerdi trendyol sağolsun 6 yıllık mousepad kullanıyorum sayelerinde fako33 yazmış: 100 max Devamı için tıklayın...