Neler Yeni

Corsair mouse Gıcırdıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
Corsair Katar Pro mouse arkadaşlar alalı 1 ay falan oldu orta tekerleği gıcırdıyor garantiye mi versem yoksa sprey mi sıksam bilemedim.

osmanky20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem yılmaz
Instagram
osmankeremyilmaz
bas wd40 hocam devam

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,441
İsim
Kürşat
Corsair Katar Pro mouse arkadaşlar alalı 1 ay falan oldu orta tekerleği gıcırdıyor garantiye mi versem yoksa sprey mi sıksam bilemedim.
Kronik herhalde, yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Ne spray sıktım, ne başka bir şey. Alışmışım farkında olmadan, nadiren kulağımı tırmalıyor artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bas wd40 hocam devam
Elimde w40 yok ama hhs 2000 diye bi sprey var ondan sıksam olur mu bide tekerleğin arası baya ince ulaşır mı sence gıcırdayan yere.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide ben oyun oynarken csgo falan zıplama tuşunu farenin alt tekerleğine alıyorum yani çok fazla kullanıyorum sizce erken bozulmasına neden olur mu?

egebaranakk0

80+ Silver
Dostum corsair müşteri hizmetleriyle iletişime geçsene forumdan bi arkadaş 1 yıllık mouseun çift tıklama sorunu yüzünden iletişime geçmişti hemen yenisini gönderdiler dene derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
Dostum corsair müşteri hizmetleriyle iletişime geçsene forumdan bi arkadaş 1 yıllık mouseun çift tıklama sorunu yüzünden iletişime geçmişti hemen yenisini gönderdiler dene derim
Telefon numaraları falan var mı nerden iletişime geçebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Beyaz
Kanka contact bu https://www.corsair.com/us/en/company/contact/?form=Contact Press
Bu da bilet gönderme sayfası
İkisindende iletişime geç ürünün sende bulunduğuna dair kanıtları seri numarasıyla falan belirtmeyi unutma
Ürünü mediamarkt sitesinden aldım oraya onarım talebi oluşturmak daha mantıklı değil mi bu siteler hem geç dönüyor ama siteden nası onarım talebi oluşturuluyo bilmiyorum.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Aynı mousedan 2 tane geldi değişimden, kronik problem garantiye gönderildiğinde şu an iade raporu veriyorlar ama muadili ile değişim isteyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Millet neden katar pro önermiyorsun diyince şu konuyu atıcam artık sağ olun

Top Bottom