Üzerindeki soğutucu biraz kaba PS5 haznesine sığmaz soğutucu çıkarılırsa bağlantı noktası uyumlu ve PS5 ile kullanabilirsiniz. Anakartınız ile tam uyumlu sorunsuz vaat edilen hızlarda çok az bir kayıp olabilir belki ama kullanabilirsiniz.Ps5 ile uyumlu mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk benim asus prime b550 m-k ile uyumlu mu bu model
Vaadedilen okuma hizlarini alir miyim
Cok teşekkür ederim hem ps5 icin hemde pc icin benim icin 2 işi birden gorecek bir seyÜzerindeki soğutucu biraz kaba PS5 haznesine sığmaz soğutucu çıkarılırsa bağlantı noktası uyumlu ve PS5 ile kullanabilirsiniz. Anakartınız ile tam uyumlu sorunsuz vaat edilen çok az kayıp hızları alabilir, kullanabilirsiniz.
Evet.Ps5 ile uyumlu mu
Knk benim asus prime b550 m-k ile uyumlu mu bu model
Vaadedilen okuma hizlarini alir miyim
Dun paylastigin ssd ler arasinda en iyisi hangisydi peki kardesim bunu da katarsakEvet.
Üstündeki soğutucu ile beraber ps5 e girebilyior hocamÜzerindeki soğutucu biraz kaba PS5 haznesine sığmaz soğutucu çıkarılırsa bağlantı noktası uyumlu ve PS5 ile kullanabilirsiniz. Anakartınız ile tam uyumlu sorunsuz vaat edilen hızlarda çok az bir kayıp olabilir belki ama kullanabilirsiniz.
Pardon yanlış bakmışım evet haklısınız soğutma sığmıyorÜstündeki soğutucu ile beraber ps5 e girebilyior hocam
Peki ps5 ile de uyumluluğunu dusunursek?Netac olabilir. 2 TB 2765 TL. Parasına göre o oluyor.
PS5 te mi kullanacaksın? O bir + değil bence.Peki ps5 ile de uyumluluğunu dusunursek?
Üstündeki soğutucu ile beraber ps5 e girebilyior hocam
Pardon yanlış bakmışım evet haklısınız soğutma sığ
Değismeli arada kullanabilirimPS5 te mi kullanacaksın? O bir + değil bence.
Hocam bumu 2 gün önce önerdiginiz wd black miPS5 te mi kullanacaksın? O bir + değil bence.