https://www.hepsiburada.com/corsair...hz-ddr4-ram-cmk8gx4m1d3000c16-p-HBV00000BZJON Arkadaşlar bu rami 3200 mhz e overclok etsem çok stabil bir şekilde çok etkili bir şekilde kullanabilir miyim?
Önerebilir misiniz ? Çok iyi ve overclock olabilen ucuz bir ram ihtiyacım var.sans ben 3600 cıkartabıldım o ramı Xd xmp calıstıramayanlarda var ama yerınde olsaydım almazdım 10 20tl farkla daha ıyı ramler var
mks cıkabıldıgın fıyat nedir? 8gb ram içinÖnerebilir misiniz ? Çok iyi ve overclock olabilen ucuz bir ram ihtiyacım var.
350mks cıkabıldıgın fıyat nedir? 8gb ram için
Sağolasın kingston 3200 mhz ise overclok a gerek yok 30 lira karım oldu şimdi teşekkürler.![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
ben burdan crucial alırdım ama senın dıgerlerıne butcen daha uygun gelıyorsa onlarda uzmez![]()
Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz DDR4 Ram HX432C16FB3/8 - Fiyatı, Yorumları
Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz DDR4 Ram HX432C16FB3/8 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ramler ıncelemesı bu vıdeo da var
bişey degılSağolasın kingston 3200 mhz ise overclok a gerek yok 30 lira karım oldu şimdi teşekkürler.